Trapasy známých herců aneb proč se trochu nepobavit

Trapasy známých herců aneb proč se trochu nepobavit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Většinou je známe z filmových pláten nebo televizních obrazovek, kde působí seriózně a elegantně. Ale i mistr tesař se někdy utne. Pojďte se s námi pobavit přehlídkou trapasů, co se staly známým hereckým osobnostem.

Jan Kraus spadl do obří díry

Možná jste tuto hrozně vypadající scénu zaznamenali. Když se Jan Kraus objevil v roli moderátora večera oslavující ženskou krásu a vcházel na jeviště udílení cen Miss Slovensko, šlápl vedle a zmizel do několik metrů hlubokého propadla. V mžiku se ale objevil zpět a celou soutěž nonšalantně domoderoval.

Meredith Ostrom oblékla příšerné šaty

Herečku Meredith Ostrom známe především z vedlejších rolí, a proto se její jméno v příliš mnoha filmových žebříčcích neobjevuje. Možná zatoužila po slávě, když ve výkladní skříni viděla šaty, které si vzala na letní párty do galerie. O jejich nevhodnosti zřejmě není třeba více dodávat. Prostě trapas, který už zpět nevezmete.

Sofia Vergara neskryla své slavné křivky

Když se herečka známá ze seriálu Taková moderní rodinka objevila na předávání cen Emmy, každý mohl obdivovat, jak jí to sluší. Bohužel ale šaty známé herečky s kolumbijskými kořeny nevydržely nápor jejích křivek a Sofia Vergara se všem ukázala s rozjetým zipem. Nutno dodat, že pozadí má opravdu výstavní.

Julia Roberts zřejmě zapomněla doma žiletky

Herečka, která si hlídá své soukromí, a tak přední strany bulvárních plátků plní jen velmi zřídka, se během premiéry slavného filmu zapomněla patřičně upravit. Fanoušky milovaná Julia Roberts se v roce 1999 na premiéře filmu Notting Hill ukázala v krásných červených šatech s pajetkami. Když však zamávala svým fanouškům, odkryla přítomným fotografům své zarostlé podpaždí.

Jennifer Lawrence nějak často padá...

Jennifer Lawrence se při příchodu na jeviště při předávání prestižních Oscarů stalo něco, co si nepřeje žádná herečka. Na schodech zakopla a upadla. Nutno přidat, že hned další rok opět upadla, když vystupovala z auta a opět mířila na slavnostní udílení cen. Každý se proto začal bát, co zase předvede.

Jak je vidět, trapasy se nevyhýbají ani slavným hereckým tvářím. Přesvědčte se v galerii!