Nicka Slaughtera byste 30 let od natáčení Vražedného pobřeží nepoznali. Jak dnes žije?

Nicka Slaughtera byste 30 let od natáčení Vražedného pobřeží nepoznali. Jak dnes žije?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Také jste hltali každý příběh s Nickem Slaughterem – správňákem, co zatočí s každým bezprávím? Vražedné pobřeží u nás v devadesátkách patřilo k jednomu z nejsledovanějších seriálů. Jeho herecký představitel byl pořádný klikař. Jak vypadá po 30 letech od natáčení? Budete koukat!

Měl kliku!

Herecký představitel Nicka Slaughtera, Rob Stewart, oslaví příští rok šedesátku. Ano, i tento seriálový frajírek a idol všech dívek té doby na sobě pozoruje zub času. Nabídka natáčet Vražedné pobřeží z něj přitom udělala slušného herce - a od té doby se mu nabídky na natáčení hrnuly. A také ho nabídka doslova vytrhla z ulice.

Přespával na lavičce u kostela

Po tom, co zanechal studia na univerzitě a odešel z domu, se snažil živit, jak se dalo. Poflakoval se s kytarou v ruce a práci sehnal „díky své šikovnosti“ pokaždé jen na jeden den. „Vždycky jsem chtěl ochromovat lidi, ale nechtěl jsem u toho pracovat,“ řekl v jednom z rozhovorů. Sice hostoval v pár nevýznamných seriálech, ale k uživení to nestačilo. Poté nastalo období, kdy se mu nedařilo. Spal dokonce dva měsíce na lavičce poblíž jednoho z torontských kostelů. Byl bez práce, bance dlužil 6 tisíc dolarů, a navíc dostal zápal plic.

Nick Slaughter mu možná zachránil život!

Život mu změnila právě role v akčním seriálu. Producenti totiž hledali typ povaleče. Rob se na konkurs přišel podívat s dlouhým hárem, protože v té době na holiče neměl, byl celý poválený a s kocovinou. Kupodivu se jim jeho vzhled zalíbil a roli mu svěřili. Musel slíbit, že si vlasy neostříhá.

Co následovalo, snad není třeba dodávat. Stal se snem mnoha dívek a žen, a pro mnohé chlapce byl vzorem. Mohl tak splatit své dluhy a pohledávky.

Filmový i seriálový herec

Poté hrál Rob v mnoha filmech a seriálech. Loni se objevil v seriálu Killjoys: Vesmírní lovci. A letos má premiéru seriál, kde se objeví – The Wedding Planners. Po roce 2000 se s rodinou odstěhoval do Puerto Vallarty, kde se natáčela první série Vražedného pobřeží.

Jak dnes vypadá se podívejte do naší fotogalerie a projděte ji pro jistotu celou. Své charisma tedy rozhodně neztratil!