Takhle dnes vypadají agenti Mulder a Scullyová téměř 30 let od natáčení seriálu Akta X

Takhle dnes vypadají agenti Mulder a Scullyová téměř 30 let od natáčení seriálu Akta X
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Akta X se natáčel od roku 1993 až do roku 2018. Jak dnes žijí představitelé hlavních hereckých rolí? Poznali byste dnes agenta Foxe Muldera a agentku Danu Scullyovou?

Scullyová je oblíbenou herečkou

Když se agentka Dana Scullyová poprvé objevila na televizní obrazovce, bylo její herecké představitelce pouhých 24 let. Gillian Anderson se narodila v Chicagu ve státě Illinois a má anglické, irské a německé předky. Již během střední školy se představila v souboru amatérských herců. Po studiu divadelní školy přišla její velká herecká příležitost – po boku Davida Duchovnyho si zahrála agentku v seriálu Akta X. Anderson má tři děti a dodnes je velmi žádanou herečkou. Zahrála si ve filmu Johnny English se vrací, Moby Dick, a letos se objeví v seriálu Sexuální výchova a Koruna.

Seriálová Scullyová je dnes dáma, za pár dnů oslaví 52 let. Jak dnes vypadá se můžete podívat v naší galerii.

Mulder s herectvím zatím skončil

Agent Mulder za pár dnů oslaví šedesátiny. David Duchovny se narodil v New Yorku, kde žije dodnes. Jeho matka pocházela ze Skotska, a jeho otec byl Žid původem z Ruska. Díky svému talentu dostal stipendium na prestižní škole, kde studoval i John F. Kennedy, dále studoval Princeton a věnoval se i baseballu a basketbalu. Pro jeho hereckou kariéru jsou typické především dvě role – agent Fox Mulder z kultovního seriálu Akta X a Hank Moody ze seriálu Californication. Za obě tyto role dokonce obdržel Zlatý glóbus! Od poslední klapky seriálu Akta X v roce 2018 se zatím v další roli neobjevil. Dnes se živí jako producent, spisovatel, režisér, zpěvák a skladatel.

Jak dnes charismatický představitel legendárního agenta vypadá? Nahlédněte do naší galerie. Víte o tom, že byl před lety považován za sex symbol mnoha žen?