Diskuze
Moje máma veterinářka – dilema pro každého ředitele zoo
Moje máma veterinářka – dilema pro každého ředitele zoo
Možná jste zmeškali
Zítra v Ulici: Ve středu Lumír zahlédne přízrak z minulosti a jeho syn se zase předvede
Středa nebude pro Lumíra dobrým dnem. Nejdřív se nehezky pohádá s Lexíkem kvůli jeho zálibě v agresivních počítačových hrách a drzému chování, pak...
Těchto 7 filmů a seriálů v Česku nyní láme rekordy
Nejnovější série kultovních i nových filmů a seriálů vládnou streamovacím žebříčkům. Ať už vás láká vesmírný chaos, starosti padesátnic, nebo...
Poslední seriál Jaroslava Dietla z roku 1986 se k nám vrací každé léto. I letos
Seriál natočilo v roce 1986 ostravské studio Československé televize na základě posledního scénáře Jaroslava Dietla a mělo jít o mírně romantický...
Největší lamač ženských srdcí v českém filmu. Fanynky mu posílaly dopisy plné vášně
Elegantní a s božským hlasem, jemuž neodolala žádná, to byl náš zlatý slavík, jehož krásné písničky nadále s láskou posloucháme a vždycky budeme....
Ulice: Já bych to nepřežila, reaguje herečka na dění v seriálu
Do centra pozornosti se v nejnovějších epizodách Ulice opět dostává manipulátorka Soňa Čechová a s ní také její syn Erik, pro něhož si přeje to...
Je to tady: 20 let po uvedení prvního filmu se fanouškům žluté rodinky splní sen
Simpsonovi ve filmu ovládli svět v roce 2007 a přesně dvacet let nato má vtrhnout do kin vytoužené pokračování. Společnost 20th Century Studios o...
S kým žije Sabina Remundová: S manželem, který se doma nepodílí na domácích pracích ani na opravách
Sabinu Remundovou jste mohli vidět v seriálu Kukačky nebo Případy 1. oddělení. Její matkou je herečka Iva Janžurová, otcem divadelní režisér...
Tento herec má 3 dcery a rodina je pro něj nejdůležitější věc na světě
Herce proslavila role samotářského podivína v komedii Účastníci zájezdu. Tato poněkud nelichotivá role se postarala o to, že se Martin stal hojně...
177 epizod, stovky pacientů. Jak přesné byly diagnózy Dr. House
Dr. Gregory House. Sarkastický génius, který nenávidí lidi. Ale miluje řešit jejich zdravotní kolapsy. Lékařský Sherlock Holmes s neurologickou...
Ulice: Náhlé přeobsazení oblíbené role zvedá naštvané diváky ze židlí
V jubilejní dvacáté sezóně se do Ulice vrátila po několika letech nepřítomnosti – a k velké radosti mnoha fanoušků. Těšili jsme se, že v další...