Diskuze

Moje máma veterinářka – dilema pro každého ředitele zoo

Co je pro zoologickou zahradu důležitější? Spokojení návštěvníci nebo pohodlí zvířat? Jak se k této otázce staví nový ředitel a najde podporu u personálu?
Zpět na celý článek

Co je pro zoologickou zahradu důležitější? Spokojení návštěvníci nebo pohodlí zvířat? Jak se k této otázce staví nový ředitel a najde podporu u personálu?
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Zítra v Ulici: Ve středu Lumír zahlédne přízrak z minulosti a jeho syn se zase předvede
09.09.2025

Zítra v Ulici: Ve středu Lumír zahlédne přízrak z minulosti a jeho syn se zase předvede

Středa nebude pro Lumíra dobrým dnem. Nejdřív se nehezky pohádá s Lexíkem kvůli jeho zálibě v agresivních počítačových hrách a drzému chování, pak...

Těchto 7 filmů a seriálů v Česku nyní láme rekordy
07.07.2025

Těchto 7 filmů a seriálů v Česku nyní láme rekordy

Nejnovější série kultovních i nových filmů a seriálů vládnou streamovacím žebříčkům. Ať už vás láká vesmírný chaos, starosti padesátnic, nebo...

Poslední seriál Jaroslava Dietla z roku 1986 se k nám vrací každé léto. I letos
21.07.2025

Poslední seriál Jaroslava Dietla z roku 1986 se k nám vrací každé léto. I letos

Seriál natočilo v roce 1986 ostravské studio Československé televize na základě posledního scénáře Jaroslava Dietla a mělo jít o mírně romantický...

Největší lamač ženských srdcí v českém filmu. Fanynky mu posílaly dopisy plné vášně
01.08.2025

Největší lamač ženských srdcí v českém filmu. Fanynky mu posílaly dopisy plné vášně

Elegantní a s božským hlasem, jemuž neodolala žádná, to byl náš zlatý slavík, jehož krásné písničky nadále s láskou posloucháme a vždycky budeme....

Ulice: Já bych to nepřežila, reaguje herečka na dění v seriálu
16.09.2025

Ulice: Já bych to nepřežila, reaguje herečka na dění v seriálu

Do centra pozornosti se v nejnovějších epizodách Ulice opět dostává manipulátorka Soňa Čechová a s ní také její syn Erik, pro něhož si přeje to...

Je to tady: 20 let po uvedení prvního filmu se fanouškům žluté rodinky splní sen
01.10.2025

Je to tady: 20 let po uvedení prvního filmu se fanouškům žluté rodinky splní sen

Simpsonovi ve filmu ovládli svět v roce 2007 a přesně dvacet let nato má vtrhnout do kin vytoužené pokračování. Společnost 20th Century Studios o...

S kým žije Sabina Remundová: S manželem, který se doma nepodílí na domácích pracích ani na opravách
03.07.2025

S kým žije Sabina Remundová: S manželem, který se doma nepodílí na domácích pracích ani na opravách

Sabinu Remundovou jste mohli vidět v seriálu Kukačky nebo Případy 1. oddělení. Její matkou je herečka Iva Janžurová, otcem divadelní režisér...

Tento herec má 3 dcery a rodina je pro něj nejdůležitější věc na světě
09.08.2025

Tento herec má 3 dcery a rodina je pro něj nejdůležitější věc na světě

Herce proslavila role samotářského podivína v komedii Účastníci zájezdu. Tato poněkud nelichotivá role se postarala o to, že se Martin stal hojně...

177 epizod, stovky pacientů. Jak přesné byly diagnózy Dr. House
13.07.2025

177 epizod, stovky pacientů. Jak přesné byly diagnózy Dr. House

Dr. Gregory House. Sarkastický génius, který nenávidí lidi. Ale miluje řešit jejich zdravotní kolapsy. Lékařský Sherlock Holmes s neurologickou...

Ulice: Náhlé přeobsazení oblíbené role zvedá naštvané diváky ze židlí
05.08.2025

Ulice: Náhlé přeobsazení oblíbené role zvedá naštvané diváky ze židlí

V jubilejní dvacáté sezóně se do Ulice vrátila po několika letech nepřítomnosti – a k velké radosti mnoha fanoušků. Těšili jsme se, že v další...