Channing Tatum: Bláznivé, ale skutečné! Takové jsou příběhy dnes známých filmových hvězd!

Channing Tatum: Bláznivé, ale skutečné! Takové jsou příběhy dnes známých filmových hvězd!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zažili jste, že se vám ze dne na den naprosto změnil život? Připadáte si jako jediní na celé planetě, komu se dějí naprosto absurdní životní situace, které byste nečekali ani v tom nejbizarnějším snu? Nejste v tom rozhodně sami!

Někteří ze slavných filmových osobností se mohou chlubit takovými životními zvraty, že by je scénáristé mohli ihned použít pro napsání nového celovečerního filmu. Je jen stěží uvěřitelné, že mezi největšími hvězdami filmových pláten nalezneme i ty, kteří ještě před pár lety žili obyčejnými životy a každý všední den navštěvovali klasická zaměstnání. Nečekaně se jim však změnil od základů život. Jak je to možné? Dostali šanci, která se neodmítá! Objevení jejich talentu bylo odměnou za roky tvrdé dřiny a těžce vydělané peníze. Pojďme se společně podívat na dnes již celosvětově známé herce a herečky, kteří rozhodně neměli vždy na růžích ustláno. 

Channing Tatum

Na první pohled sympatický herec s lehce zapamatovatelným úsměvem od ucha k uchu, se po ukončení střední školy raději rozhodl kývnout na jedinečnou pracovní nabídku, než aby zamířil na vysokou školu, kde by se mohl díky stipendiu naplno věnovat svému oblíbenému fotbalu. Večer co večer vystupoval jako tanečník v jednom malém klubu v Tampě, kde si ho nečekaně všiml známý zpěvák Ricky Martin, který ho obsadil do svého videoklipu k písni "She bangs". Díky této malé roličce se Tatum stal uznávaným modelem, a dokonce se opakovaně ocitl v televizní reklamě na Pepsi Colu. A právě ta mu zajistila dnešní slávu a úspěch. V roce 2006 ho do hlavní role filmu Let´s Dance obsadila americká režisérka Anne Fletcher. Role rebela z Baltimoru Channingu Tatumovi zajistila nespočet dalších filmových i seriálových rolí.