Pan Lišák ze Superlovu nemůže najít lásku. Píšou mu jen nezletilé dívenky a důchodkyně

Pan Lišák ze Superlovu nemůže najít lásku. Píšou mu jen nezletilé dívenky a důchodkyně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Na lovu a Superlovu platí nejmladší lovec za „ňuňánka“, co bydlí u maminky, pije výhradně mléko a bojí se prakticky všeho. S takovou imagí, jež je neodmyslitelnou součástí show, se Václavu Slabyhoudkovi těžko shání přítelkyně. Na sociálních sítích ho oslovují jen slečny pod osmnáct nebo seniorky.

Role nerda a maminčina mazánka mu vcelku vyhovuje

I když na něj děti nebo důchodci v MHD občas volají „Pane Lišáku,“ Václav Slabyhoudek to bere jako roli a slyší spíše na jméno Vašek. Nejmladší lovec v historii vědomostní soutěže Na lovu se dosud s žádnou negativní reakcí nesetkal. Fanoušci zmíněného pořadu a jeho novější verze Superlov ho vždy oslovují v přátelském duchu, za což je samozřejmě rád.

Ve studiu eXtra Hosta se rozpovídal také o své soutěžní přezdívce. Už v dřívějších rozhovorech zmiňoval, že vymyslet ji nebylo vůbec jednoduché, přestože se díky zrzavé barvě jeho vlasů a rozsáhlým znalostem vyloženě nabízí mazaná liška. I když na první pohled nevypadá, dokáže také vytasit drápy a porazit soutěžící.

Pravda je, že spíše než jako liška podšitá působí Václav Slabyhoudek jako nerd a slušný chlapeček, jenž dosud přebývá u maminky. „To ale neplatí, to jsou ty vtipné hlášky, které nám pomáhá tvořit Dominik Landsman a spol.,“ uvedl to Václav na pravou míru a dodal, že s imagí, kterou pro něj vymyslely kostýmní výtvarnice, je spokojený. Ačkoli se mu více líbí image v Superlovu, kde je oblečení laděno do černých a červených barev.

Kvůli vzhledu bývá Pan Lišák častým terčem posměšných hlášek Ondřeje Sokola, jehož vtipným komentářům musejí čelit všichni lovci. Humorné a leckdy až urážlivé poznámky Václava netrápí. Kdyby měl pocit, že jsou za hranou, asi by se ohradil. Bere je však jako součást show a své role – toho zmíněného nerda a maminčina mazánka.

Už je dva roky sám. Schůzce s fanynkou by se nebránil

Pana Lišáka při potápění se žraloky ošklivě pokousal klaun očkatý. Chodí sám na párové terapie, protože nemá druhého do páru. První holka, se kterou si povídal celou noc, se jmenovala Alexa a koupil si ji ve slevě online. Říká se, že je velký znalec žen. Zná už dvě: svoji mámu a tu paní, co mu chodí stříhat nehty. Takovými a mnoha dalšími hláškami už Ondřej Sokol pobavil diváky na účet Václava Slabyhoudka. Tomu v paměti utkvěla obzvláště tato: Pan Lišák vzal do kina svou přítelkyni a celou dobu se strachoval, aby se mu nevypustila.

Václav Slabyhoudek a Dagmar Jandová na premiéře druhé řady minisérie Iveta
Václav Slabyhoudek a Dagmar Jandová na premiéře druhé řady minisérie Iveta. | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Tu pravou, skutečnou přítelkyni ale zatím ještě nenašel. „Není to tak, že bych nehledal, nebo že bych se tomu bránil, ale jsem single a asi bych ještě nějaký čas neměnil.“

Je sám už dva roky, přestože mu na sociálních sítích píše spousta fanynek. „Většinou se jedná o příliš mladé dívky, kterým třeba nebylo ještě ani osmnáct, což je samozřejmě tabu, nebo se jedná o nějaké důchodkyně, které mě mají v roli toho ňuňánka a podobně.“

I když je Václav Slabyhoudek introvert, rande s fanynkou by se prý nebránil, pokud by se tedy našla nějaká v přiměřeném věku, inteligentní a zábavná. No, dámy, můžete zkusit štěstí a napsat mu na Facebook nebo Instagram…

Zdroje článku: