Bullet Train: Brad Pitt si zahraje v akčňáku! Hollywoodský krasavec se pěkně zapotí při jízdě ve vlaku plném zabijáků

Bullet Train: Brad Pitt si zahraje v akčňáku! Hollywoodský krasavec se pěkně zapotí při jízdě ve vlaku plném zabijáků
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pomalu jste si zvykli, že se tento hollywoodský herec objevuje spíše v umírněnějších rolích. Připravovaná novinka tento trend ale změní - a Brad Pitt bude běhat po vlaku!

Pohoda končí

Oblíbený herec se před časem nechal s humorem sobě vlastním slyšet, že práce pro snímek Tenktát v Hollywoodu jej bavila. Film, za který obdržel Oscara za vedlejší hereckou roli, pro něj sice byl náročný, co se textu týče, ale příliš se u natáčení nezapotil. Sám s úsměvem na rtech pronesl, že chodit polonahý po place bylo fajn. Všichni samozřejmě dobře věděli, že se na film dlouho připravoval, a ve fitku trávil dlouhé dny, aby se takto bez trika vůbec mohl ukázat, ale nyní jej čeká jiná úloha.

Ve vlaku bude bojovat o život!

Nová herecká výzva, která na Pitta čeká, bude jiná. Akční snímek Bullet Train, o který se postará režisér David Leitche, se bude odehrávat ve vysokorychlostním vlaku z Tokia do Morioky. Scénář Zaka Olkewicze je psán podle knižní předlohy – inspirací pro snímek se stal japonský román Maria Beetle. A o co ve filmu půjde? Co se stane, když do vysokorychlostního vlaku nastoupí pět nájemných vrahů, kteří brzy zjistí, že jejich mise jsou vzájemně propletené? Kdo z nich přežije? A co se stane v cílové zastávce?

Film Bullet Train je právě ve fázi přípravy. Těšíte se také?