Diskuze

Bullet Train: Brad Pitt si zahraje v akčňáku! Hollywoodský krasavec se pěkně zapotí při jízdě ve vlaku plném zabijáků

Bullet Train: Brad Pitt si zahraje v akčňáku! Hollywoodský krasavec se pěkně zapotí při jízdě ve vlaku plném zabijáků
Pomalu jste si zvykli, že se tento hollywoodský herec objevuje spíše v umírněnějších rolích. Připravovaná novinka tento trend ale změní - a Brad Pitt bude běhat po vlaku!
Zpět na celý článek

Pomalu jste si zvykli, že se tento hollywoodský herec objevuje spíše v umírněnějších rolích. Připravovaná novinka tento trend ale změní - a Brad Pitt bude běhat po vlaku!
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

„Monster: The Jeffrey Dahmer Story“ – Když sériový vrah dostane vlastní seriál na Netflixu
04.05.2021

„Monster: The Jeffrey Dahmer Story“ – Když sériový vrah dostane vlastní seriál na Netflixu

Seriál „Monster: The Jeffrey Dahmer Story“ vypráví příběh známého sériového vraha v strhující desetidílné limitované sérii, kterou vytvořil Ryan...

Emma z Ulice se rozhodla skončit s herectvím. Čemu se mladá herečka věnuje teď
03.04.2021

Emma z Ulice se rozhodla skončit s herectvím. Čemu se mladá herečka věnuje teď

Anna-Marie Valentová prakticky vyrostla před televizní kamerou. Z holčičky se postupem času stala sympatická mladá dáma. Televizní popularita jí...

Hunger Games: Čerstvá novinka pro fanoušky populární filmové série
11.08.2021

Hunger Games: Čerstvá novinka pro fanoušky populární filmové série

Chystá se prequel a má už konkrétní podobu. Film bude natočen podle románu Balada o slavíkovi a hadovi od Suzanne Collins. Podle toho, co zveřejnil...

Seriál Ulice: Kterápak uloví Prokopa. Usměvavá žačka, nebo ambiciózní ředitelka?
23.03.2021

Seriál Ulice: Kterápak uloví Prokopa. Usměvavá žačka, nebo ambiciózní ředitelka?

Od té doby, co profesorka Irena Landová usedla na ředitelské křeslo, stala se z ní ambiciózní dáma plná nových podnětů a nápadů. Posledním z jejích...

Jak dnes vypadá holčička ze známé vánoční reklamy na Kofolu a jak probíhalo natáčení
27.12.2020

Jak dnes vypadá holčička ze známé vánoční reklamy na Kofolu a jak probíhalo natáčení

Snad všichni známe oblíbenou prasátkovou reklamu na Kofolu s malou kudrnatou holčičkou. Její představitelka Sandra Flemrová od natáčení už dost...

Tři osudové ženy Mela Gibsona a další zajímavosti z hercova života
25.04.2021

Tři osudové ženy Mela Gibsona a další zajímavosti z hercova života

Mel Gibson se narodil v New Yorku, ve věku dvanácti let se s rodinou přestěhoval do Austrálie a nejvíce ze všeho mu to sluší ve skotském kiltu....

Úžasná herečka Hana Holišová – co o sobě prozradila?
12.08.2021

Úžasná herečka Hana Holišová – co o sobě prozradila?

Skvělá herečka, zpěvačka a držitelka Ceny Thálie pro rok 2012 za roli papežky Jany. Do povědomí diváků se Hana Holišová dostala díky mnoha úžasným...

Nejdrsnější věznice světa: Olašská věznice v Rumunsku, kam se vězni stále vracejí
13.05.2021

Nejdrsnější věznice světa: Olašská věznice v Rumunsku, kam se vězni stále vracejí

Rumunsko nijak výrazně nevybočuje z běžného standardu kriminality v Evropě. Životní úroveň místních není vysoká, a proto se nejvíce trestných činů...

Jak dnes žijí herci ze Školy zlomených srdcí
25.12.2020

Jak dnes žijí herci ze Školy zlomených srdcí

Psala se devadesátá léta a všichni puberťáci se po škole scházeli u televizních obrazovek a hltali příběhy australských studentů, kteří prožívali...

Diskutujte