Dnes v Ulici: František bojuje s kocovinou a Prokop odmítá dál bydlet s Magdou

Dnes v Ulici: František bojuje s kocovinou a Prokop odmítá dál bydlet s Magdou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Těžká jsou rána opilcova. To pozná i Franta, jenž si ze včerejšího večera nepamatuje skoro nic – jen to, že ho Bára doprovodila domů. Upřímně ho mrzí, jak se k ní před časem zachoval, ale Bára nestojí o další omluvy. Prokop zase zřejmě nestojí o společný život s Magdou. Vyhovuje mu žít jako samotář.

Franta se bojí, že mu Skyler udělá ze života peklo

Anča se ráno snaží dozvonit na Františka. Toho po včerejším neuváženém popíjení probere k životu až její telefonát. Franta bez obalu přizná, že to včera v Coolně přepískl. Anička se domnívá, že slavil úspěch u zkoušky, ale ve skutečnosti nasával spíše ze zoufalství. Když se nad tím člověk zamyslí, vlastně mu nic nezůstalo.

Vztah se Skyler ztroskotal kvůli odlišným představám o budoucnosti, takže se zdá, že zbytečně ztratil báječnou Báru. Navíc se obává, že když si se Skyler odmítl nezávazně zalaškovat, ona se určitě urazí a začne mu škodit – jako tenkrát, když odvezla Chrise na druhý konec světa.

Skyler naštěstí nic takového nechystá, tedy snad. Když dnes za Frantou přijde, aby si vyzvedla věci, v podstatě se mu omluví. Myslela, že se pořád mají rádi, a tak si spolu můžou trošku užít, ale teď už i ona cítí, že by to nešlo. Jen doufá, že se na ni Franta nezlobí.

Báře se nechce poslouchat srdceryvnou omluvu

Z předchozího večera si toho František moc nepamatuje – pouze to, že Bára byla u něj. Snad se před ní příliš neztrapňoval… Zajde do Coolny, aby se tam o svém chování informoval a také aby dodatečně zaplatil útratu. Ani se mu nechce věřit, kolik toho zvládl vypít. Dokonce i Bára, která později dorazí s dobrou zprávou, že má za sebou přijímací zkoušky, se hrozně diví, jak moc byl Franta opilý. Takhle ho snad ještě nikdy neviděla. Podle Bruna je toho na něj zkrátka moc.

Franta později zamíří do Coolny ještě jednou, tentokrát čistě proto, aby Báře poděkoval a omluvil se jí – nejenom za včerejšek, ale vlastně za všechno. Mrzí ho, že si nevážil, jak úžasnou holku v ní měl. Báře se však nechce tyhle řeči poslouchat. Po náročném dni na to už nemá kapacitu.

Prokop už s Magdou nemůže bydlet

Irena Magdin vztah s Prokopem velmi prožívá, a tak hoří zvědavostí, jak to mezi nimi po Prokopově včerejším návratu dopadlo. Popravdě, ještě si nestačili pořádně promluvit, protože se přivítali… tak nějak beze slov, vášnivějším způsobem. Ireně chvíli trvá, než jí to dojde. Pak prohlásí, že tohle už je holt jiná generace. Ona si třeba neumí představit, že by se s někým vyspala, kdyby mezi nimi visely nevyřešené otázky.

No, dnes Magda dostane příležitost k vážnému rozhovoru, na který tak dlouho čekala. Prokop však ze sebe vysouká přiznání, jež se jí ani trochu nelíbí. Prý potřebuje svůj klid a vyhovovalo by mu, kdyby spolu přestali bydlet. Nechce se rozcházet, na Magdě mu záleží, jen zkrátka potřebuje bydlet sám. Má pocit, jako by uvázl v předčasném manželství, na které není dost zralý. Jeho slova Magdu zraní a uvedou v ještě větší zmatek. Ani trochu Prokopa nechápe a netuší, jestli se odtud můžou někam posunout.

Prokop s Magdou nechce bydlet. Miluje ji vůbec?
Prokop s Magdou nechce bydlet. Miluje ji vůbec? | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text