Hrdé maminky z Ulice: Tyhle herečky otěhotněly během natáčení

Hrdé maminky z Ulice: Tyhle herečky otěhotněly během natáčení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice je součástí našich životů 18 let. Za tu dobu se v něm vystřídala spousta herců a některé herečky si stihly pořídit vlastní děti. Těhotenství scenáristům vždy zkomplikuje situaci. Naštěstí jsou herečky natolik vzorné, aby s dostatečným předstihem oznámily, že se chtějí pokoušet o dítě.

Aneta Krejčíková má dvě děti, třetí zatím neplánuje

Zatímco v Ulici má syna Šimona, ve skutečném životě už přivedla na svět dvě děti, to druhé dokonce v domácím prostředí. Oba porody pro ni byly jednou z nejhezčích a nejsilnějších věcí, jaké kdy zažila. Na třetí miminko se ale zatím nechystá. Teď si Aneta Krejčíková užívá roli dvojnásobné mámy, kterou díky nápomocným babičkám a dědečkům zvládá skloubit i s prací. Atraktivní postavu si po dvou porodech udržuje střídmou stravou a cvičením.

Aneta Krejčíková na zahájení výstavy jehličnanů v Troji
Aneta Krejčíková na zahájení výstavy jehličnanů v Troji. | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Synek Elišky Bašusové se už umí pořádně vztekat

Po bolestném rozchodu s Frantou, který ji vyměnil za bývalou přítelkyni Skyler, se Bára sblížila s Brunem a postupně se dala dohromady. Teď se konečně zase usmívá a připravuje se na léto v Japonsku. Její představitelka Eliška Bašusová je mámou už téměř dvouletého chlapečka. Těhotenství v seriálu skrývala za polštáře a volné oblečení, ale diváky tím příliš neoblafla. Její synek je prý velký paličák, který se dokáže pořádně vztekat.

Malvína Pachlová se chlubí dcerkou Enolou

Malvína Pachlová se coby Šárka objevuje v Ulici poněkud sporadicky. Za pultem v krámku ji střídají jiné, méně známé tváře sympatických děvčat. Šárka už měla celou řadu mužů, včetně Martina Maléře, jehož odloudila od rodiny. Na toho pravého ale stále čeká, a to na rozdíl od Malvíny, která tomu svému porodila dcerku Enolu. Na Instagramu herečka často sdílí fotky s milovanou rodinou, na nichž je jasně vidět, že si mateřství užívá.

Barbora Mudrová se těší z roztomilého Kristiánka

Také Bára Mudrová alias seriálová Ája si vychutnává radosti a strasti mateřství, i když jí to občas komplikují zdravotní problémy a nepříjemné komentáře na sociálních sítích. Po narození synka Kristiána totiž vlivem nevyspání, kojení a stresu zhubla asi 10 kg a setkala se s body shamingem. Když na Instagramu zveřejnila fotky z rodinné dovolené na Bali, dostalo se jí neurvalých komentářů o kostrách a vyzáblinách. Exotický výlet, na němž ji partner požádal o ruku, si ale nenechala zkazit.

Kristýna Hrušínská stíhá děti i divadlo

Ulici dočasně opustila i představitelka Vandy, Kristýna Hrušínská, aby mohla těsně před Vánoci přivést na svět druhého syna. Ten dostal jméno Jakub a má se čile k světu. Skáče kolem něj celá milující rodina, včetně staršího brášky Vojty. Pro Kristýnu jistě není nic krásnějšího než čas strávený na mateřské, přesto si ráda odběhne „odpočinout“ do divadla. Často hraje v představeních Divadla Na Jezerce, která režíruje její manžel Matěj Balcar.

Bedřich jí utekl za Ladou, ale Eva Hacurová má vlastní Ladu

Motorkářka Alice z Ulice hrozně toužila po dítěti. Její partner Bedřich Liška se ale na dalšího prcka necítil, a tak raději odjel do Opavy za svou malou dcerkou Ladou. Představitelka Alice, Eva Hacurová, si v soukromí pořídila vlastní Ladu, jejímiž fotkami plní účet na Instagramu.

Zdroje článku: