Kristýna Hrušínská z Ulice ukázala fotku z dětství. Podobu se starším synkem nezapře

Kristýna Hrušínská z Ulice ukázala fotku z dětství. Podobu se starším synkem nezapře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Loni k Vánocům si Kristýna Hrušínská, kterou diváci TV Nova znají jako Vandu z Ulice, nadělila krásný dáreček – synka Jakuba. Její profil na Instagramu plní nádherné fotografie spokojené rodinky. Dokonce zveřejnila snímek z vlastního dětství, na němž je jasně patrná podoba se starším synem Vojtou.

Občas si od rodiny odskočí do divadla

Vzhledem k těhotenství herečky Kristýny Hrušínské museli tvůrci Ulice vymyslet, kam by alespoň na čas uklidili ztřeštěnou Vandu. Nakonec ji poslali do Rakouska, kde jí máma zařídila dobře placenou práci, aby dceři pomohla utéct před nebezpečným lichvářem a vypořádat se s dluhy. Před Luďkem se ale všichni tváří, že Vanda odletěla do Kanady řešit pozůstalost po otci. Luděk už začíná být pomalu netrpělivý a Jolana s Marií musejí ustavičně vymýšlet nějaké uspokojivé výmluvy a triky, jak ho svést ze stopy a uklidnit, což často vede ke komickým situacím.

Zatímco Vanda se v zahraničí pokouší vyhrabat z problémů, do nichž se vlastní hloupostí a nenasytností dostala, její představitelka si už několik měsíců užívá mateřskou dovolenou. Přestože je to samozřejmě občas náročné, čas trávený se svou rodinou jednoznačně miluje a rozhodně by neměnila. I když je pravda, že si tu a tam odskočí i do práce a objeví se v nějakém divadelním představení. Patří ke stálým členům hereckého souboru Divadla Na Jezerce, kde ji lze aktuálně vídat v roli Carlotty v inscenaci Naprostí cizinci, dále v Poslední aristokratce, Charleyově tetě, Pánském klubu nebo ve hrách Už je tady zas! a Mašíni.

Herečka na Instagramu zveřejňuje krásné rodinné snímky

Pokud zrovna nehraje a má chvilku času, zásobí sociální sítě rozkošnými fotografiemi své šťastné rodiny, která se před Štědrým dnem rozrostla o nového člena, hereččina druhorozeného synka Jakuba. Ze staršího Vojty se tak stal velký a starostlivý brácha. Právě s ním Kristýna Hrušínská nedávno zveřejnila fotografii v zimních čepicích, o čemž se zmiňuje i TV Nova, a připojila rovněž vlastní fotku z dětství, takže je krásně vidět jejich vzájemná podoba. Vojta jako by mamince z oka vypadl.

Ty z vás, kterým už Vanda v Ulici schází, jistě potěšíme zprávou, že se do seriálu zase brzy vrátí. Jak řekla kreativní producentka Silvia Klasová:

S Kristýnou Hrušínskou jsme domluveni, že se po pauze, kdy se bude naplno věnovat miminku a rodině, opět vrátí a že Vandin příběh bude dál pokračovat.