Kristýna Hrušínská z Ulice fotila pro pánský časopis a chtěla být průvodkyní

Kristýna Hrušínská z Ulice fotila pro pánský časopis a chtěla být průvodkyní
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kristýna Hrušínská, kterou diváci znají z mnoha českých seriálů – zejména pak z Ulice, nafotila v rámci propagace nového filmu pekelně žhavé snímky pro Playboy. Nejen o tom, ale i o své vášni pro cestování promluvila v Show Jana Krause.

Vanda z Ulice jako terapeutka eroticky závislých

Kristýna Hrušínská pochází ze slavné herecké rodiny. Je dcerou Jana Hrušínského a Miluše Šplechtové. Zahrála si už v řadě českých seriálů, např. Nemocnice na kraji města – nové osudy (2008), Vyprávěj (2012–2013), Stopy života (2014–2015), Doktoři z Počátků (2014) nebo Všechny moje lásky (2015). S maminkou teď hraje také v nekonečné Ulici, kde ztvárňuje poněkud nevyrovnanou a přecitlivělou Vandu. Ženu, která nikdy tak úplně nedospěla a nedokázala se osamostatnit. Sama sobě příliš nevěří a spoléhá se raději na zázračnou moc horoskopů a hvězd, což se jí ale v nejnovějších dílech příliš nevyplatí. V kasinu totiž prohraje všechny peníze na vysněnou svatbu se snoubencem Luďkem (Vasil Fridrich).

V Show Jana Krause se herečka nicméně rozpovídala hlavně o svém nejnovějším filmu, jímž je komedie Pánský klub (2022). V rámci propagace tohoto snímku nafotila pro Playboy vcelku vyzývavé fotky, čímž samozřejmě vzbudila všeobecný povyk a očividně také zájem moderátora Jana Krause, jehož obzvláště zajímal proces focení.

Film Pánský klub režíroval Matěj Balcar, manžel Kristýny Hrušínské, a ona sama v něm hraje terapeutku pro eroticky závislé muže.

Na svou roli nepotřebovala žádnou zvláštní přípravu, stačilo jí přečíst si manželův scénář. Film je totiž adaptací divadelní hry, v níž Kristýna Hrušínská hraje od roku 2019 v Divadle Na Jezerce. Odkaz na toto divadlo je patrný i ve filmu, konkrétně v 53. minutě, kdy si nesmělý učitel Cyril (Jiří Mádl) dává rande s přitažlivou, ale zatím nepříliš zkušenou psycholožkou Lindou (Kristýna Hrušínská) právě před budovou Divadla Na Jezerce.

S rodinou na premiéře filmu Pánský klub. Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Nabídka na focení pro Playboy vznikla jako fór

Kristýna Hrušínská v rozhovoru s moderátorem Janem Krausem přiznala, že ji nabídka na focení odvážných snímků velmi potěšila, třebaže původně vznikla jako fór. Producenti filmu Pánský klub si jejího manžela Matěje Balcara tak trochu dobírali a zmínili, že by mohli snímek propagovat i v časopise Playboy, když tam tedy jeho žena hraje terapeutku. Matěj se tomu prý zasmál, doma to celé manželce přetlumočil a jí svérázný nápad zalichotil. Když nápad přešel od legrace k realizaci, manžel nakonec souhlasil, aby Kristýna propagovala film tímto lechtivým způsobem, přestože se to v něm trošku bouřilo. Na jednu stranu byl rád, ale na druhou mu pochopitelně vadilo, že ji takhle uvidí i ostatní.

„Jednu chvíli jsem koketovala s průvodcovstvím“

Herečka ze slavného rodu Hrušínských vlastně nikdy neuvažovala, že by dělala něco jiného. Ačkoli je pravda, že na konzervatoř nešla z přesvědčení, že se tam uplatní spíše průbojnější jedinci. Místo toho se dala na cestovní ruch se záměrem provádět lidi a poznávat nové kraje. Cestování ji hrozně baví, a kdyby mohla, ráda by ho nějak propojila s hraním – třeba tak, že by natočila cestopis.

Zdroje článku: