Jak proběhly zásnuby Vandy z Ulice, už víme. Jak si ale ty své užila Kristýna Hrušínská?

Jak proběhly zásnuby Vandy z Ulice, už víme. Jak si ale ty své užila Kristýna Hrušínská?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda je radostí bez sebe! Když ji Luděk požádal o ruku, běžela se pochlubit rodině s krásným zásnubním prstýnkem. Vůbec jí nevadilo, že pana Voláka k žádosti v podstatě dotlačila. To zásnuby její představitelky Kristýny Hrušínské byly úplně jiné – romantické a dojemné.

Luděk dostal na vybranou: svatba, nebo rozchod

Vanda už nedokázala dále snášet Luďkovu ignoraci. Tolikrát mu v minulosti naznačovala, že by se chtěla vdát, ale pokaždé to zamluvil nebo ji šikovně odbyl. Až pohár trpělivosti konečně přetekl a Vanda mu dala nůž na krk. Buď se vezmeme, nebo rozejdeme. Když mu srdceryvně líčila, jak si ji kolegyně v práci dobírají a oslovují ji „slečno Veselá“, Luděk nemohl jinak, než se rozesmát. Vanda se podle něho chovala jako rozpustilé dítě. Smích ho však rychle přešel při představě, že by jej opravdu ze dne na den opustila. Koneckonců byl rád, že ji má doma. Že je tady někdo, kdo ho obdivuje a váží si ho. Nemluvě o velmi příjemném sexu, pravda? Nezbylo mu tedy než ustoupit nátlaku a požádat Vandu o ruku.

Těžko by se z toho znovu vyvlíkl, když už našla zásnubní prstýnek v šuplíku. Jen aby proboha nezjistila, že původně vůbec nebyl určený pro ni! To by taky Luděk nemusel přežít…

Snad bude Vanda konečně spokojená. Zdroj: TV Nova

Reakce rodiny? Mírně řečeno pořádný šok

Způsob, jakým Luděk nakonec Vandu požádal o ruku, nebyl nijak zvlášť působivý, ale podle Kristýny Hrušínské by nadšená Vanda pokládala za romantickou jakoukoliv situaci, hlavně že k tomu došlo! Prakticky všichni členové rodiny nejdřív reagovali dost překvapeně. Jolana to dceři samozřejmě přeje. Stejně jako ostatní dobře ví, že Vanda po svatbě s Luďkem hodně a dlouho touží. Ani Blanka se k nečekané novince nestaví zrovna odmítavě. Jen vážně netouží chodit na obřad. Naštěstí ji stejně asi nepozvou.

Luděk překvapil Blanku, Adama i Kristýnu. Zdroj: TV Nova

Píseň pro Kristýnku: Partner si připravil kouzelné překvapení

Matěj Balcar a Kristýna Hrušínská tvoří pár už asi osm nebo devět let, z toho přibližně šest a půl jsou manželé. Žádost o ruku u nich proběhla v únoru. Matěj vše naplánoval tak, aby to stihli do léta, protože Kristýna má bratra v Austrálii a sestru v Americe. Právě během léta se měli všichni společně sejít v Česku, čehož Matěj prozíravě využil, aby tedy příbuzní mohli být i na svatbě.

Když Kristýnu žádal o ruku, klasicky u toho poklekl a ona mu zkrátka odpověděla své „ano“. Toho večera oslavili zasnoubení návštěvou divadla Semafor a tamního představení Kdyby 1000 klarinetů, což si oba náramně užili. Ptáte se, v čem ještě byly jejich zásnuby výjimečné? Kristýna prý pořád říká, že nikdo neumí pořádně zazpívat Píseň pro Kristýnku. Respektive každý ji pozná a je schopen vybavit si pár slov, ale nikdo je neovládá všechna. Matěj jí udělal radost tím, že se písničku naučil a snažil se ji celou zazpívat. Rozhodně to bylo hezké a dojemné a Kristýna na to dodnes s láskou vzpomíná.

Zdroje článku: