Stranger Things: Kdy se dočkáme 4. série a na co se můžeme těšit

Stranger Things: Kdy se dočkáme 4. série a na co se můžeme těšit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Populární sci-fi seriál z dílen Netflixu se vrací. Čtvrtá série přinese nová tajemství, záhady, ale i místa. S čím se budou naši hrdinové z městečka Hawkins potýkat tentokrát? A kdy se můžeme na novou sérii těšit?

Pokud jste ještě neviděli první 3 série, článek může obsahovat spoilery.

Nová tajemství a místa

Scénář pro novou sérii už by měl být dopsaný, příběh se ale samozřejmě drží v tajnosti. Už je dostupný i nový trailer, kde se dozvíme o osudu Hoppera po konci 3. série. Hopper je tedy naživu a můžeme se na něj těšit i v nové sérii! Možná se to dalo předpokládat, i tak je to pro fanoušky značná úleva. Co bychom bez Hoppera dělali?

S novou sérií přichází i nová lokalita, a to Rusko. V nových dílech bychom se měli o Hopperovi dozvědět něco šokujícího, nejspíš z jeho minulosti. Má jít o něco, o čem scénáristé vědí od samého začátku, ale až dosud to bylo tajemství. Nová série bude navíc podle herce Joea Keeryho (Steve Harrington) dosud nejstrašidelnější.

Kdo se vrátí?

Pro 4. sérii zatím nebyly zveřejněny žádné nové postavy. Můžeme se ale těšit na spoustu známých tváří jako Finn Wolfhard (Mike), Millie Bobby Brown (Eleven), Caleb McLaughlin (Lucas), Sadie Sink (Max), a Joe Keery (Steve Harrington). A samozřejmě Hopper (David Harbour). Robin (Maya Hawke), novou postavu ve 3. sérii, si diváci rychle oblíbili a v dalších sériích se určitě znovu objeví. Stejně jako Robin, i Lucasova mladší sestra Erica (Priah Ferguson) v seriálu pravděpodobně bude pokračovat.

V dalších dílech naopak nejspíš neuvidíme Dacreho Montgomeryho (Billy) nebo Aleca Utgoffa (Alexej), ale i tak nás tvůrci můžou ještě překvapit. Ve Stranger Things je přece jenom možné téměř všechno.

Přesunutí natáčení

Kvůli koronaviru, podobně jako u ostatních filmů a serálů, se i natáčení 4. série Stranger Things odkládá a s ním i datum její premiéry. Ve světě bez koronaviru by natáčení mělo být hotové v srpnu 2020 a premiéru bychom mohli očekávat na začátku roku 2021. Teď si bohužel budeme muset počkat ještě o něco déle. Vše ale nasvědčuje tomu, že se seriál vrátí právě v příštím roce.

Máme se tedy opravdu na co těšit!