Svatba v Ulici: Co řeknou Blanka s Evženem na tu senzační novinku?

Svatba v Ulici: Co řeknou Blanka s Evženem na tu senzační novinku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vypadalo to na rozchod, ale nakonec z toho bude svatba. Zpráva se ve 4400. dílu donese i k Blance a Evženovi. Jaká bude jejich reakce? Kryštof má narážky na Karlu, která nastupuje do práce. Šimon zase nasazuje na Jirku, protože mu přišel na zabalený notebook.

Ráno Luděk čeká na Vandu, až se vrátí domů, aby si s ní v klidu popovídal o tom, co se mezi nimi uplynulý večer stalo. Vandina reakce mu přišla hodně vyhrocená. S tím však Vanda nemůže souhlasit, a pokud Luděk nechápe její pocity a důvod, proč se tak chovala a chová, nemá se s ním o čem dál bavit. Jestli Luděk Vandu správně pochopil, chce se s ním rozejít. Vanda to Luďkovi jednoznačně nepotvrdí, ale řeknu mu, že se nebude opakovat.

Společně se však dohodnou, že plánovanou večeři pro Kristýnu uskuteční bez jakýchkoliv známek toho, že se mezi nimi děje něco špatného. To bude zajímavý večer. Ani jeden z nich se totiž neumí tak dobře přetvařovat, i když herci jsou oba znamenití. Dojde však řeč na Kristýnu a její práci v kavárně. Zatímco Vanda má pro Kristýnu a její hledání se pochopení, Luděk by nejraději vyletěl z kůže. Když Kristýna odejde, dojde mezi nimi k další výměně názorů, která překvapivě vyústí v žádost o ruku. Vanda je nadšená a Luděk vlastně zaskočen tím, co se právě stalo. 

Vanda čeká na prstýnek
Vanda čeká na prstýnek, Zdroj: TV Nova 

Vanda nelení a zve Jolanu, Marii a Amálku do hospody, aby jim něco oznámila. Ani Luděk neztrácí čas a poreferuje Adamovi, že se s Vandou budou brát. Adama napadá, jestli není Vanda těhotná. To Luděk zamítne a vypráví Adamovi celý příběh, jak k té velké události došlo. Marie pozná prstýnek, který Luděk navlékl Vandě na prst. Nechá si to pro sebe, nebo alespoň Jolaně prozradí, čím se Vanda chlubí?

Šimon odjíždí na lyžařský výcvik a shání se po posledních věcech k zabalení, jako jsou třeba nabíječka nebo kartáček na zuby. Zabalit notebook si ale samozřejmě nezapomněl. Jenže Jirka na něj Šimonovi přijde a donutí ho, aby ho zase vybalil. Šimon se tak vzteká, že od Jirky nechce odvézt ani k autobusu. Nenechá si vysvětlit, že sám všechny věci nepobere a pěšky neodnese. Šimona to však nezajímá a raději nechá táhnout věci vyčerpanou Gábinu, než aby jel s Jirkou v jednom autě. Gábina se před domem snaží Šimonovi ještě domluvit a upozorní ho, že pokud mu Jirka něco řekne, tak ho poslechne. 

Šimon vzdoruje Jirkovi i Gábině
Šimon vzdoruje Jirkovi i Gábině, Zdroj: TV Nova

Kryštof se nabízí, že Karlu odveze do práce. Tedy pokud do práce vůbec jede. Líčí se, jako kdyby se chystala někam jinam. Přitom bude sedět sama v kanceláři. Kryštofovi také přijde dost divné, že nastupuje uprostřed měsíce. Karla mu na všechny jeho poznámky v klidu a s úsměvem odpoví, ale jeho podezření nezažene. Nenechá se od Kryštofa ani odvézt do práce, ráda se prý projde.

Odpoledne je Kryštof znovu jako na trní. Ve čtyři hodiny měla být Karla doma, ale už má patnáct minut zpoždění. Věře to nepřijde jako nic hrozného, ale Kryštof v tom už vidí velký problém. Přesně tohle čekal, že se stane, když se Karla vrátí do práce. Navíc musí Karla zůstat celý víkend v Praze, aby byla v dosahu, takže na hory, na které se Vojta tolik těšil, jen tak neodjedou. 

Zdroj článku:
  • Autorský text