Dnes v Ulici: Testy do autoškoly dají Milošovi další důvod k tomu, aby se cítil sklesle

Dnes v Ulici: Testy do autoškoly dají Milošovi další důvod k tomu, aby se cítil sklesle
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
U Knoblochů je veselo, a to nejen kvůli prodeji potravinových doplňků, nýbrž i kvůli autoškole. Kromě praktických jízd si Eva zkouší dělat i testy a radí jí v tom i Milošek. Zatímco Eva testy zvládá s odřenýma ušima, Miloš pohoří a má další důvod k tomu, aby se cítil sklesle. 

Eva si dál jede to svoje

Není nad to se do něčeho pořádně zakousnout. Eva, která už dál nesnesla pracovat jako servírka v hospodě, se dala na dráhu prodejce potravinových doplňků. Stojí ji to hodně času, úsilí i peněz. Už teď ale může říct, že se posunula o velký skok dopředu. Vždyť už fakt, že si prosadila možnost skoncovat s prací a Miloš jí na to nic neřekl, je velký úspěch. Podařilo se jí najít si čas sama na sebe, což se řadě ženám jen tak nepoštěstí. Spousta divaček Evě bezpochyby fandí. A pro řadu z nich může být Eva inspirací. Co takhle si také jít za svým snem?

Eva točí videa a dělá autoškolu

Vlastně vše se teď v rodině Knoblochů točí kolem Evy. Ta se do své profesní a osobnostní transformace opravdu zakousla. Když neřeší prodej doplňků, tak piluje autoškolu. Zrovna v dnešním díle si bude procvičovat online testy. Ty udělá s odřenýma ušima a ještě za pomoci malého Miloška, který je ohledně řízení své mámy celý natěšený. Miloš předpokládá, že testy by on zvládl levou zadní, nečekaně však pohoří. Zkrátka je neudělá. Chtějí snad scénáristé poukázat na to, kolik se toho v autoškole nyní změnilo? Ano, testy teď mají být těžší a pro ty, kteří řídí několik let a spoléhají se hlavně na svou praxi, může být jejich nová teoretická část španělskou vesnicí.

Eva piluje autoškolu, co se dá
Eva piluje autoškolu, co se dá. | Zdroj: TV Nova

Miloš pohořel jako chlap a teď i jako řidič

A zatímco Eva vedle Miloše osobnostně roste, Miloš se cítí čím dál tím sklesleji. Zaskočila ho nejen andropauza, nýbrž dnes i test do autoškoly, který poukázal na jeho neznalosti. Znamená to, že je Miloš opravdu k ničemu? Moc se podceňuje. Vždyť spolu s Vítkem vede úspěšnou firmu. V životě mu to více méně klape. Měl by si více věřit. Eva, která to s Milošem umí, ho uklidňuje. Teorie a praxe jsou dvě odlišné věci. Navíc testy jsou schválně vymyšlené tak, že jsou spíše chytákem.

Eva dál urputně otravuje Lucku

A zatímco v autoškole může Eva šlápnout na plyn, v případě Lucky by měla šlapat spíše po brzdě. A měla by to udělat dříve, než Lucku z vinárny dočista otráví svou urputností. Chce po ní, aby prodávala potravinové doplňky všude možně, klidně i v práci! S tím má však Lucka pochopitelně problém. Evě slíbila občasnou výpomoc. Kdyby však tušila, jak se to zvrtne, určitě by na něco podobného nepřistoupila. Bude muset nakonec zasáhnout Franta? Uvidíme, jestli je zrovna tohle svede dohromady.

Zdroj článku:
  • Autorský text