Nový seriál inspirovaný magickým světem Johna Ronalda Reuela Tolkiena dostává konkrétní podobu i s datem vysílání

Nový seriál inspirovaný magickým světem Johna Ronalda Reuela Tolkiena dostává konkrétní podobu i s datem vysílání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro fanoušky úžasného dobrodružství, které prožili s příběhem filmové ságy Pán prstenů, přichází dobré zprávy. Amazon Prime právě zveřejnil první oficiální plakát, který zve ke sledování výpravného fantasy seriálu.

V posledních měsících se dostávají na veřejnost velice malé střípky o jednom z nejočekávanějších seriálů sezóny. Vše má svůj motiv a tím je nažhavit nedočkavé příznivce Tolkienova světa. Světlo světa spatřil první snímek z nové série a buďte mezi prvními, kdo ho uvidí. Můžete se na něj podívat a zasnít se při představě, že máte podobný výhled:

Zdroj: www.theonering.net

Psal se rok 2001, když dorazil do kin první díl filmové série Pán prstenů: Společenstvo prstenů a zaznamenal obrovský úspěch. U českých diváků si film vysloužil hodnocení 90 % a podle ČSFD patří do pětice nejoblíbenějších filmů. Následovaly další dva díly a ten poslední Pán prstenů: Návrat krále v roce 2003 vydělal v kinech přes miliardu dolarů.

Zdroj: Autor: Nok Lek / Shutterstock

Nyní Amazon Prime konečně oznámil vydání připravovaného seriálu, jehož podrobnosti byly pečlivě tajeny. Epický příběh přijde na televizní obrazovky 2. září.

U českých diváků si film vysloužil hodnocení 90 % a podle ČSFD patří do pětice nejoblíbenějších filmů.

Televizní seriál Pán prstenů překonává rekord v nejdražšího televizního pořadu, který byl kdy vytvořený a mnohonásobně překročil rozpočty seriálů Koruna nebo Hra o trůny.

A co zatím víme?

Opět se natáčí na Novém Zélandu a dle serveru tg24.sky.it se hovoří o rozpočtu 650 milionů novozélandských dolarů, což se rovná 465 milionům amerických dolarů. A to je rozpočet pouze pro první sérii, která určitě nebude jediná. Amazon má v plánu celkem 5 sérií a není vyloučený ani spin-off.

Fantasy sága z pera Tolkiena se stala masovým kulturním fenoménem, známým po celém světě, a to hlavně díky filmové sérii, kterou velice dobře zpracoval režisér Peter Jackson v nádherném prostředí Nového Zélandu.

První série nového seriálu bude mít 8 epizod a spolu s ostatními fanoušky můžete vyhlížet novinky na oficiálním instagramovém profilu, kde najdete i tváře herců, kteří vás budou seriálovým dobrodružstvím provázet.

Zdroj: