Drbárna ze ZOO: Pekař se chce ženit za každou cenu, Adélku to rozpláče. A Viky začíná na svého kamaráda žárlit

Drbárna ze ZOO: Pekař se chce ženit za každou cenu, Adélku to rozpláče. A Viky začíná na svého kamaráda žárlit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
U Viky v bytě je teď v ložnici živo a oba si s Filipem objevenou intimitu náležitě užívají. Filip je ale trochu nešťastný, když mu Viky pořád připomíná, že jsou jen kamarádi. Možná se ale chce utvrdit především sama, že o nic nejde a změny v životě má pod kontrolou. Ale má?

Tomáš si o podivném vztahu musí s někým promluvit, a tak se svěří Pekařovi. Ale možná si nevybral toho pravého. Sám Pekař by potřeboval moudrého rádce. Nicméně Filipovi poradí, ať dělá přesně to, co Viky chce –⁠ ať je kamarádem, který ji občas zbaví napětí a sám si u toho také užije. Třeba nakonec sama Viky pochopí, že by nebylo špatné se posunout na jinou úroveň.

Pekař všechno chystá na svatbu s Naomi. A všechno platí. Jenže se stane něco, v co nikdo nedoufal. Naomi nakonec povolení k dlouhodobému pobytu získá nejen pro sebe, ale i pro dceru, která se nějak teleportovala z Konga, a dokonce umí perfektně česky.

Za získáním povolení je Charlie, který je prostě všemocný a nebyl to pro něj žádný problém. Stačil jeden telefonát. Pekařovi to však narušilo plány na svatbu a jak zjistil, všechno je potřeba zaplatit, přestože svatba nebude. Další odborník na ženy, Radek z kantýny, mu vnukl myšlenku, že nejekonomičtější bude, když jen změní jméno nevěsty.

Adélka si tak v kantýně vyslechla trochu nepovedenou žádost o ruku, ze které byla úplně vedle. Vdávat by se chtěla, ale rozhodně nechce být nevěstou náhradnicí, takže vzala nohy na ramena a prchla.

Sid slíbila matce a babičce, že si odpočine od krájení mrkve a zajde provětrat plesové šaty, ale nějak jí chyběl doprovod. Alice se ukázala jako velice praktická žena a dohodila Sid prvního chlapa, kterého potkala. Filip nic nenamítal a šel si trošku zaskotačit.

Viky sice řekl, že byl na plese, ale pomlčel o tom, s kým že byl. To se jeho kamarádka s výhodami dozvěděla od Sid, která se chlubila fotkami. Viky se to vůbec nelíbilo. Možná je trochu moc majetnická, pokud jde o Filipa.

Kamil Ovčík
Kamil Ovčík | Zdroj: FTV Prima

Kristýna dohodila svému kamarádovi Daliborovi místo v ZOO a snaží se vzbudit dojem, že je Dalibor láskou jejího života. To se samozřejmě nelíbí Kamilovi, který už prakticky nedělá nic jiného, než že slídí po ZOO, přestože Kristýna ho už úplně ignoruje. Kristýna Dalibora využívá jen k tomu, aby se s ním předváděla a tvrdí, že je to proto, aby ji Albert neotravoval, ale mladík není slepý a vidí, že za tím bude něco jiného. Alberta možná Kristýna o novém příteli přesvědčila, ale kolegyně jí na to neskočily. Tak se přece nechová čerstvě zamilovaný chlap!

A drsňák Charlie tajně holkám vyřeší problém s neplatícím zákazníkem, který si objednal velkou zakázku bonbónů a nějak je zapomněl zaplatit. Holkám se nedařilo z něj peníze dostat, ale Charlie vzal svůj magický telefon a dlužník Zapletal hned peníze přinesl. Katka je na svého Robina Hooda náležitě pyšná.

Zdroj článku:
  • autorský text