Top 3 novinky na HBO Go, na které se těšit v první polovině srpna

Top 3 novinky na HBO Go, na které se těšit v první polovině srpna
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prázdniny se pomalu přehupují přes polovinu, což znamená také příchod srpnových novinek na HBO Go. Pro první dva srpnové týdny postavila společnost do čela hrdiny DC Comics.

6. srpna

Sebevražedný oddíl 2

Jednotka DC hrdinů zachraňujících svět už tu sice byla v roce 2016, nyní ale studio Warner Bros. nabízí sequel původního Sebevražedného oddílu. S tím neblahým rozdílem, že největší hvězdy originálu se ve dvojce již neobjeví. V sebevražedné bandě znovu uvidíme Margot Robbie (Harley Quinn), Joel Kinnaman (Rick Flag) nebo Violu Davis (Amanda Waller) nedočkáme se ale Willa Smithe ani Jareda Leto. Jako nováčci mezi superhrdiny stanou John Cena (Peacemaker) a Sylvester Stallone (King Shark). Vězni z Belle Reve budou odesláni na jihoamerický ostrov Corto Maltese s úkolem zničit nacistickou laboratoř. Do cesty se jim ale postaví mimozemská hvězdice Starro. 

12. srpna

The Hype 

Jako hrdinové skutečného světa se představí soutěžící v The Hype. Deset odborníků v oblasti streetwear odívání se utká v bojích o nejlepší designy. Každá s osmi epizod navíc divákům přiblíží svět současné módy a nejnovějších trendů, stejně jako práci designérů. V porotě usedne raper Offset, Beth Birkett a Marnie Senofonte, která spolupracovala například s Beyoncé. 

Titáni: 3. série 

Ve třetí sérii budeme doprovázet Titány na jejich cestě do Gothamu, kde je čekají nové výzvy. Všechny hlavní postavy z minulé série se navrátí, včetně Brentona Thwaitese jako Dicka Graysona, Annu Diop jako Starfire a dalších. Prvně dostanou prostor také hrdinové Barbara Gordon, Tim Drake, Scarecrow, Lady Vic nebo Joker. Poslední, třináctá epizoda bude na americkém HBO Max zveřejněna 21. října. 

V následujících dnech pak přijde řada také na komediální speciál Marlon Wayanse, reality show Sweet Life: Los Angeles nebo sci-fi Reminescence. 

Zdroje: