Co přinesl tento týden v Ulici? Nečekaného nocležníka, hádku kvůli očkování a emocionální výbuch

Co přinesl tento týden v Ulici? Nečekaného nocležníka, hádku kvůli očkování a emocionální výbuch
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kaštan samým vyčerpáním padl na gauč u Klímových a prochrápal tam celou noc. U Gábiny panovalo dusno kvůli očkování, které v případě Šímy považoval Mastný za zbytečný risk. Ani u Karly nevládla tento týden zrovna veselá nálada, zvlášť proto, že jí kvůli Jakubovi ruply nervy.

Kaštanovi se přitížilo, ustlal si u Klímových

Kaštan se kvůli svým zdravotním problémům vyloženě trápil s převzetím zboží, a tak mu Iva nabídla, že pošle Michala, aby mu s tím trochu pomohl. Michal by se radši díval na dokument ve společnosti atraktivních slečen, ale nakonec souhlasil a nezapomněl si od Kaštana vyžádat finanční odměnu.

Starému pánovi se přitížilo a poprosil Michala o prášek na žaludek. Chlapec ho tedy odvedl domů, kde Kaštan usnul na gauči jako zakletá princezna. Vůbec ho nešlo vzbudit! K Vítkově velké nelibosti strávil u Klímových celou noc a ráno zbaštil jeho snídani. Pak konečně rozčarovaně odešel, ale později se ještě vrátil s květinami a lahví vína, aby se za své trapné chování omluvil.

Gábina se s Mastným chytla kvůli očkování

Šíma si hrozně přál vyrazit do Berlína na závod ve freestylu na koloběžkách, ale máma mu to z mnoha důvodů zatrhla. Chlapec proto využil příležitosti a požádal o pomoc Jirku, který mu nabídl, že by si do Berlína mohli o víkendu udělat výlet. Zřejmě vůbec netušil, jak moc Gábinu naštve, že se takhle domluvili za jejími zády. Došlo mezi nimi k hádce, ale naštěstí hned následujícího dne oba uznali svou chybu a usmířili se.

Totéž se bohužel nedá říct o Radkovi, jenž se s Gábinou nepříjemně pohádal kvůli Šimonovu očkování. Podle něj by se proti HPV viru měly očkovat ženy, jimž je vakcína primárně určena, a ne muži, kteří by zbytečně riskovali vedlejší účinky.

Prokop to přeháněl v roli ředitele a jeho táta si zlomil kotník

Po odjezdu Ireny začal Prokop ředitelovat a od samého začátku to pojal se vší vážností. Začal chodit důstojně oblečen a zaúkoloval učitele, aby se s ním scházeli pravidelně každé pondělní ráno ještě před vyučováním, aby mohli diskutovat o úspěších a problémech předchozího týdne. Otík a Magda byli takovou žádostí zaskočeni – mírně řečeno. Oba usoudili, že to Prokop poněkud přehání, a začali si ho dobírat, což nesl velmi těžce.

Docela se kvůli tomu s Magdou chytli, ale jejich šarvátku přerušil telefonát z nemocnice. Tam byl operován Prokopův otec poté, co si zlomil kotník.

Prokop se do ředitelování až moc vžil, Zdroj: TV Nova

Karle vypověděly nervy! Co všechno o Jakubovi prozradila?

Ode dne, kdy se Jakub podle bulvárního plátku pokusil o sebevraždu, je Věrka jako na trní. Dokonce odložila starost o svůj bolavý zub, jen aby se mohla soustředit na to, jak drahému Jakubovi pomoct. Má pocit, že mu rodina Marečkových hodně dluží a že jim v mnoha směrech pomohl. Proto ho rozhodně nechtěla nechat na holičkách.

Pěla na něj ódy tak dlouho, až to Karla nedokázala dál snést a vybouchla. Pod náporem emocí vpálila Věrce i Kryštofovi, že Jakub je pouhý manipulátor, který ji příšerně zklamal a podrazil. Snažila se to celé svést na neúspěšnou spolupráci na scénářích, ale Kryštof správně vytušil, že za její podivnou averzí bude něco víc…

Zdroj článku:
  • Autorský text