Z Anežky Rusevové je kočka! Úbytek váhy lze hodit na porod a mateřství

Z Anežky Rusevové je kočka! Úbytek váhy lze hodit na porod a mateřství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anežka Rusevová do Ulice nastoupila jako oplácaná Vendula, která chtěla blíže poznat svého tátu Lumíra. V aktuální dějové lince září sebevědomím už proto, že její kila navíc jsou pryč a štěstím bez sebe je i samotná herečka, které hubnutí dalo zabrat. 

Úbytek váhy, který jde znát i v seriálu, lze hodit na porod a mateřství

Herečka Anežka Rusevová zhubla téměř 20 kilo díky Cambridge dietě, která je založena na nízkém příjmu sacharidů. Herečka přiznala, že chvílemi to pro ni bylo těžké, protože měla velký hlad. Ale zvládla to a teď se může těšit z nového vzhledu.

Úbytek kilogramů je znát nejen na hereččině těle, nýbrž i v její tváří. A ačkoliv budou některým jejím představením a rolím její kypré tvary chybět, v Ulici nic naštěstí vymýšlet nemusí. Její úbytek váhy se hodí k její roli. Ženy po prvním porodu, při kojení a během péče o malé dítě obvykle hubnou, což může být také případ Venduly. Vendulce to vážně sluší. Prokoukla a působí mnohem mladším a energičtějším dojmem!

Svým návratem do bistra udělala Vendula čáru přes rozpočet podnikavé Aničce, která ji celou tu dobu velmi ráda zastupovala. Anička nechápe, proč se Vendula do bistra tak hrne a už vůbec jí nebude po chuti, když se jí Vendula začne do všeho plést. Jenže v první řadě je to Vendulino bistro a ta má plnou hlavu nápadů na inovace. Anička se tedy bude muset uklidnit, nebo si hledat něco jiného.“

Dítě šup k babičce a hezky zpátky do práce...

Že Vendula není úplně mateřský typ, to je vidět, když dá tak malé miminko na hlídání raději babičce, aby mohla být každý den plnou dobu ve svém bistru. Přitom i jako maminka na plný úvazek se mohla v bistru často objevovat a aplikovat do něj změny, které si teď na dovolené vysnila.

Ale znáte podnikavou Vendulu, ta si nenechá do svých věcí mluvit. Celé jí to vlastně Pavel musel odkývat, aby měl doma klid. Tak uvidíme, co se v bistru semele. 

Zdroj článku:
  • Autorský text