Nová televizní stanice Prima STAR. Na co se můžete těšit?

Nová televizní stanice Prima STAR. Na co se můžete těšit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Již desátý kanál skupiny Prima. Stanice se zaměřuje výhradně na vlastní archivní zábavní pořady a dramatickou tvorbu, diváci tak mohou sledovat to, co sledovali v minulosti. Nejnovější kanál Prima Star se na obrazovkách objevuje už skoro měsíc, přesněji od poloviny června.

„Bližší informace k připravovanému kanálu prozradíme na plánovaném setkání s novináři,“ uvedla v oficiálním vyjádření pro redakci Digitálního rádia mluvčí televize Gabriela Semová.

Později se ale vyjádřil Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima. „Nový kanál je logické doplnění naší Prima rodiny, za 28 let své existence vyprodukovala televize Prima velké množství pořadů napříč všemi televizními žánry a mnoho z nich se těší i po letech od svého vysílání vysoké divácké oblibě, proto chceme divákům připomenout rodinné stříbro, které bylo doposud ukryto v našich archivech. Prima Star bude místem, kde najdou naše seriály, zábavné pořady i reality show rozdělené v přehledných vysílacích blocích, a mohou se tak spolehnout, že je tam najdou každý den ve stejnou dobu,“ řekl.

Každý den se můžeme těšit na hned několik oblíbených pořadů a seriálů z minulosti. Diváci mohou sledovat například český seriál Rodinná pouta, který je zaměřen na mezilidské vztahy. Často bývá označován za první „nekonečný“ seriál. Dále televizní stanice nabízí pěveckou soutěž Caruso Show, Modrý kód nebo Prostřeno!. Kdo má rád pečení a vaření, nesmí si nechat uniknout S Italem v kuchyni nebo Božské dorty od Markéty.

Pravděpodobně se jedná o odpověď na konkurenční Novu Gold. V prostředí lineárního vysílání se ale zaměřuje výhradně na bezplatné vysílání. Vysílání by mělo fungovat v rozsahu 16 až 24 hodin denně.

Zdroje: