V kině filmová řada skončila, na Netflixu dostane pokračování: Texaský masakr motorovou pilou

V kině filmová řada skončila, na Netflixu dostane pokračování: Texaský masakr motorovou pilou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Stejně jako „Halloween“, čeká i hororová klasika „Texaský masakr motorovou pilou“ na znovuzrození. O to se postará Netflix, který momentálně připravuje nový díl tohoto slasheru. Film se má zveřejnit v únoru 2022, a první teaser vypadá strašidelně.

Leatherface se vrací

Poté, co se natočilo hned několik šokujících pokračování legendárního hororu ze 70. let "Texaský masakr motorovou pilou" (pokračování ale kvalitativně silně kolísaly), měl Netflix nápad zkopírovat novodobý úspěch „Halloweenu“ a natočit nový díl thrilleru kolem blázna s motorovou pilou. Ale jinak než u Michaela, se zde jedná o opravdické pokračování, ne o remake první epizody slasherové franšízy (i když mu sloužil originál jako předloha).

Mnoho let po krvavých událostech se vrah Leatherface s jeho milovanou motorovou pilou někde schovává. Když však skupina mileniálů (kdo jiný), dorazí do texaského města duchů a rozhodne se z něj udělat místo pro moderní akci, vyprovokují stárnoucího Leatherface (tentokrát ho hraje Mark Burnham).

Ten má stále zálibu v motorových pilách, a nejspíše mu ani nepřešla chuť zabíjet.

Problémy na začátku

To, že se teď můžeme těšit na nový díl, nebylo dlouho jasné. Zanedlouho po začátku natáčení byl původní režisér Andy Tohill vyhozen. Několik měsíců pak chyběl režisér, a vůbec se nenatáčelo. Na štěstí vstoupil do projektu David Blue Garcia, on pokračování dotočil, a hotový film na sebe nenechá dlouho čekat.

Nový „Texaský masakr motorovou pilou“ vyjde 18. února 2022 na Netflixu, první trailer lze najít již teď na streamujícím gigantu. Určitě bude vzrušující sledovat, zda se pozdní pokračování dokáže přiblížit originálu, který je bezesporu jedním z nejlepších hororů všech dob.

 

Zdroj: