Hororový hit na Netflixu: „Jigsaw“ z brutální „Saw“ řady nově na stremovací službě

Hororový hit na Netflixu: „Jigsaw“ z brutální „Saw“ řady nově na stremovací službě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O víkendu si na mezinárodní Netflix našly cestu tři díly úspěšného mučícího hororu „Saw“. Čeští sledovatelé a milovníci hororu s mučícími hrami se zatím na Netflixu mohou podívat na „Jigsaw“ z roku 2017, zbytek by ale měl brzy následovat – i když ne tak brutálně, jak bychom očekávali.

Film po filmu na Netflixu

"Saw" je jednou z nejdéle vysílaných a nejúspěšnějších (hororových) filmových sérií všech dob. Od roku 2004 nadchla mega franšíza Jamese Wana mnoho fanoušků, kteří se také hrnuli do kin na osm pokračování, aby sledovali domnělé hříšníky, jak se probojovávali strašnými, i když kreativními pastmi, které nejčastěji nepřežili. První tři filmy „Saw“ jsou nyní dostupné na evropském Netflixu, česká verze by se měla objevit za pár týdnů.

A i když to zní zprvu jako dobrá zpráva pro všechny přátele brutálního krvavého masakrování, na Netflixu si budou muset přátelé ďábelského prolití krve připravit na menší zklamání. Filmy byly trochu zkráceny.   

Lov hříšných lidí

Zabiják Jigsaw (Tobin Bell) loví lidi, kteří si podle něj neváží jejich krásného života, lžou a podvádějí – a kteří by nyní měli být za své chování potrestáni. Dostanou poslední šanci slíbit zlepšení a bojovat o život. K tomu si však musí projít peklem, které se v případě „Saw“ otevírá v podobě zákeřných, bestiálních pastí, které svým obětem způsobují větší bolest, než by si vůbec dokázali představit. A právě tyto „tresty“ patří ke „Saw“ jako máslo na chleba. Divák totiž může na 100 % reagovat na dění filmů, protože je vidět úplně všechno. Takový servis na Netflixu ale nedostaneme.

U všech filmu se vystřihly nejbrutálnější scény. Pokud tedy někde stříkala krev, nebo pokud někomu byly oříznuty končetiny, tak to na Netflixu neuvidíme.

 

Zdroj: