Top zajímavosti, které se pojí s filmem "Repo: Genetická opera!" od režiséra hororové série "Saw"

Top zajímavosti, které se pojí s filmem "Repo: Genetická opera!" od režiséra hororové série "Saw"
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Repo! The Genetic Opera je americký sci-fi muzikálový horor. V hlavních rolích se představili Alexa Vega, Paul Sorvino nebo Paris Hilton. Dostala slavná blondýna svou roli coby protekční dítě? A další zajímavosti, které jste o filmu možná ještě netušili.

Paris bez protekce

Prominentní dědička hotelového impéria Hilton se pokoušela být už mnohým – herečkou, zpěvačkou, návrhářkou i spisovatelkou.

Darren Lynn Bousman ji původně obsadit do filmu nechtěl, ale prý ho přesvědčila svými pěveckými kvalitami i kostýmem. Ostatně část oblečků, které Paris ve filmu měla na sobě, pocházela rovnou z jejího soukromého šatníku.

Za málo peněz málo muziky

Známé rčení v tomto případě můžeme parafrázovat. Rozpočet na film činil vcelku skromných 8,5 milionu dolarů.

Nízký rozpočet byl ostatně prý příčinou toho, proč se do filmu dostala Sarah Brightman. Role byla nabídnuta původně jiné herečce. Kdo to byl a jaké měla původní oslovená představitelka finanční požadavky, není známo.

Finanční potíže se filmu nevyhýbaly ani dál. Paris Hilton údajně navíc musela vložit do natáčení i vlastní prostředky, aby vůbec mohl být film dokončen. Vydělat se ovšem příliš nepodařilo, film utržil pouze 182 000 dolarů.

Pramalý zájem fanoušků byl i důvodem, proč se nerealizovala další pokračování, ačkoli byl film původně koncipován jako trilogie. To připustila i hlavní představitelka teenagerky Shilo Alexa Vega.

Anthony Stewart Head si roli vyzpíval

Anthony Stewart Head dostal svou roli Nathana Wallace poté, co ho režisér Bousman slyšel zpívat v seriálu Buffy the Vampire Slayer. V tomto směru je Head poměrně činorodý, na svém pěveckém kontě má herec rovněž cover verzi songu Sweet Transvestite.

Ve filmu mu ale moc do zpěvu nebylo. Jeho hrdinu čeká jasně nalinkovaný osud. V původní divadelní hře z roku 2001, která byla pro film předlohou a taktéž ji režíroval Darren Lynn Bousman, přitom postava Nathana Wallace nezemřela.