Tipli byste, že Richard Gere už má 71 let? Charisma mu ale rozhodně nechybí, jeho manželka je o 33 let mladší

Tipli byste, že Richard Gere už má 71 let? Charisma mu ale rozhodně nechybí, jeho manželka je o 33 let mladší
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Richard Gere oslavil poslední srpnový den 71 let. A vypadá to, že se rozhodl mít početnou rodinu až na stará kolena. Manželku poznal krátce poté, co se rozvedla se synem amerického těžařského magnáta. Gere se naposledy představil ve filmu v roce 2017, je také občanským aktivistou – jako jeho žena.

O kousek šedivější vlasy, ale charisma na rozdávání

I když můžeme všichni před kolegy z práce předstírat, že na tak příšerně přeslazený doják, jakým je legendární Pretty Woman z roku 1990, se rozhodně nedíváme, stejně si jej pokaždé zapneme a prožíváme pohádku o chudobné holce a samotářském milionáři znovu a znovu. A není divu! Julia Roberts je tam opravdová kočka, a Richard Gere by mohl charisma rozdávat na počkání - a stále by mu kopa zbyla. 30 let od natočení slavného snímku je Richard stejný fešák. Úměrně svému věku, samozřejmě. Nikdo přeci nemládneme.

Současná manželka je aktivistka

Asi neočekáváte, že by se vedle Gera producírovala ošklivka, že ne? V minulosti byl ženatý i s Cindy Crawford, právě těsně po natočení Pretty Woman. Prožili spolu krásné 4 roky manželství, děti ale neměli. S bývalou bondgirl Carey Lovellovou měl svého prvorozeného syna Homera, ten letos oslavil dvacet. Ale vypadá to, že až současná partnerka do jeho života vnesla spoustu dětí. Španělská politická aktivistka a publicistka Alejandra Silva si z předchozího vztahu přivedla malého syna, s Richardem letos přivítali již druhého společného potomka. Jak se zdá, Richard se rozhodl mít početnou rodinu až nyní, kdy se skutečně usadil.

I Richard je nadšeným občanským aktivistou. Nejvíce sexy muž planety za rok 1999 se netají kladným vztahem k buddhismu ani k pro-tibetským aktivitám. Za ně si dokonce vysloužil zákaz vstupu na území Číny. Je spoluzakladatelem organizace Tibet House.