Všechno nebo nic: Jak najít dokonalého partnera zjistí Táňa Pauhofová a Klára Issová v sobotu od 20:15 na Primě

Všechno nebo nic: Jak najít dokonalého partnera zjistí Táňa Pauhofová a Klára Issová v sobotu od 20:15 na Primě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Česko-slovensko-polská romantická komedie z roku 2017. Nekonečné přátelství a problémy s muži. Témata, která se v tomto filmu řeší. Jak vybrat ideálního partnera do života?

Hlavními hrdinkami jsou dlouholeté kamarádky Linda a Vanda. Ani jedna z nich nemá štěstí na muže. Společně mají v pronájmu knihkupectví, kde prodává jejich kamarád, homosexuál Eda.

Každý z nich potká člověka, který by se mohl stát partnerem na celý život. Eda se seznámí s vegetariánem Leem, který se s ním nakonec rozejde, protože ho přistihl, když jedl maso.  Vanda na horách potká svého bývalého učitele Aladara, který sexuálně zneužívá ostatní studentky a během sexu zemře.

Linda se na ulici srazí s bohatým developerem Jakubem. Netuší však, že chce koupit jejich knihkupectví a udělat z něj hotel. Jakub ji pozve na dovolenou do Itálie a poprosí ji, aby napsala knihu. Mezitím se dozví, že Jakub knihkupectví koupil, cítí se podvedená a na truc o něm napíše příběh, což se mu nelíbí. Na scéně se objeví její těhotenství, které pro Jakuba nic neznamená, jelikož má milenku, takže se nakonec rozejdou.

Do Vandy je už od dětství zamilovaný Lindin bratr Martin, který se s Vandou sblíží po tom, co ho manželka vyhodí z bytu. Lindě se narodí holčička. Jak dopadnou vztahy těchto tří lidí? To se dozvíte už v sobotu večer na Primě.