Za roli psychického tyrana Havelky ze seriálu Ulice fanoušci Jiřího Böhma milují

Za roli psychického tyrana Havelky ze seriálu Ulice fanoušci Jiřího Böhma milují
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prostředí banky je drsné místo, ale není třeba používat i drsné praktiky. Možná jen když úseku banky šéfuje mladý, ambiciózní nadřízený, který od svých pracovníků vyžaduje extrémně vysoké nasazení a nadprůměrné výsledky. Klient je vždy na prvním místě, i kdyby měl pro to zaměstnanec obětovat svůj osobní život.

Bossing se v posledních měsících line Ulicí a Vítek Klíma v podání Filipa Čapky toho začíná mít pomalu, ale jistě dost. Je si vědom toho, že práci v bance potřebuje, nic jiného nikdy vlastně nedělal, ale nepřiměřený tlak a šikana ze strany jeho šéfa už se začíná promítat i do jeho jinak poklidného rodinného života. Frustraci z práce si vybíjí na manželce Ivě. Svůj hněv tedy obrácí tím správným směrem, k nadřízenému Robinu Havelkovi. Ten bohužel neukáže lidskou tvář, ale naopak přitvrdí. A to Jiří Böhm, představitel Robina Havelky, účinkuje v pořadu pro děti.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto
 

„Na tu roli byl snad předurčen. Přesně takoví jsou slizcí kravaťáci 21. stoleti! Výborný herec,...”

Déčko, program České televize, věnovaný dětem, vysílá pořad s názvem Bankovkovi. V tom jeho postavy rozdávají rady, jak hospodařit s penězi v různých životních situacích. Krutý šéf z Ulice tu vystupuje coby milý a nadprůměrně inteligentní František, který má všechno výborně spočítané. Bankovní vlohy tedy Jiří Böhm nezapře ani v tomto projektu. 

 

Nezapře ani herecké umění, i když jeho role v Ulici není tou nejsympatičtější. I tak od fanoušků na sociálních sítích sklízí pozitivní ohlasy a lidé ho za ztvárnění Havelky uznávají a obdivují. „Na tu roli byl snad předurčen. Přesně takoví jsou slizcí kravaťáci 21. stoleti! Výborný herec, všechno nejlepší:).” Takový si vysloužil komentář na facebookových stránkách Ulice s přáním k jeho narozeninám. 

 

Zdroj: