Kdo je nová hvězda Netflixu Phoebe Dynevor

Kdo je nová hvězda Netflixu Phoebe Dynevor
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Americký seriál Bridgerton trhá na Netflixu rekordy ve sledovanosti. Má i početný tábor odpůrců, který mu vyčítá kýčovitost a historickou nepřesnost. Kdo je jedna z hlavních hvězd Phoebe Dynevor?

Jak se sympatická blondýnka stala herečkou

Phoebe Dynevor se narodila 17. dubna 1995 v britském Traffordu. Na svět přišla jako nejstarší ze tří sourozenců do rodiny scénáristy a herečky, od raného věku proto měla k herectví blízko. Její matka Sally hraje v seriálu Coronation Street.

Přesto její kroky nesměřovaly na divadelní školu, vystudovala na Cheadle Hulme ve Stockportu. Kvůli škole na hraní neměla příliš času. Přesto se před kamerou prosadila už jako teenager. Když se objevila v dramatickém seriálu Waterloo Road, bylo jí teprve čtrnáct.

Její kariéra dále pokračovala v britském dramatickém seriálu z lékařského prostředí s názvem Monroe. Objevila se také v ceněném historickém seriálu Tři mušketýři. Úspěšně nastartovaná kariéra sympatické blondýnky pokračovala americko-britským seriálem Podfu(c)k, kde dostala hlavní roli.

Dá se Daphne Bridgerton dohromady se svým kolegou i ve skutečnosti?

Nejvýraznějším milníkem v kariéře se však bezesporu pro mladou herečku stala až postava Daphne Bridgerton. Samotná Pheobe prohlásila, že tím nejnáročnějším na celém natáčení byly postelové scény. Ačkoli seriál za čtyři týdny vidělo 82 milionů předplatitelů Netflixu, nechala se sympatická blondýnka slyšet, že její prarodiče odvážné scény zaručeně neuvidí.

S náhlou popularitou se však zatím mladá hvězda teprve srovnává. Natáčení jí kromě snové kariéry přineslo ještě něco.

Ačkoli fanoušci si přáli vidět je jako pár nejen před kamerami, ale i ve skutečnosti, to se jim nesplní. Pheobe Dynevor uvedla, že se svým seriálovým kolegou Regé-Jeanem Page, který hraje vévodu Simona, strávili na natáčení tolik času, že se z nich stali dobří přátelé. To, že by měl k půvabné herečce blíž než jen jako kolega, popřel i samotný Page.