Co vás čeká dnes večer v Ulici? Mastňocha málem trefí šlak

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Mastňocha málem trefí šlak
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když Mastný za oknem bistra spatří Gábinu ve společnosti Jirky, skoro to s ním sekne. Ještě víc ho rozčílí zjištění, že Milena o jejich přátelství s výhodami věděla. Anežka s Čendou se kvůli projektu sejdou u ní doma, kde je překvapí Michal. Osamělou Vandu pozve Evžen do kina, což Blanku nepotěší.

Gábina uprostřed minového pole mezi tátou a Jirkou

Středeční díl začne v salonu, kam Jirka přiveze Gábinu po společně strávené noci, během níž si povídali a pak ve vší počestnosti usnuli. Veronika si neodpustí komentáře ke Gábininu spokojenému úsměvu. Už méně spokojení budou Milena a Radek, kteří během snídaně proberou hádku s dcerou i pronájem domu, na němž se nedokážou shodnout.

Později Gábina poobědvá s Jirkou v bistru. Co čert nechtěl, nachomýtne se k tomu Mastný. V domnění, že policajt kolem slídí kvůli němu, se doslova sesype. Ztropí povyk přímo na ulici, když se mu Jirka pokusí pomoct. Nato se odbelhá do hospody, kde zjistí, že Milena o vztahu Gábiny a Jirky věděla. Gábina zkusí upokojit rozjitřené nervy všech přítomných, ale Mastný si bude trvat na svém a chtít, aby se s Jirkou přestala scházet. Gábina se tak ocitne mezi rodiči na jedné straně a Jirkou na druhé a nebude si jistá, jak z toho vybruslit k radosti všech.

Anežka a Čenda se pod záminkou projektu sejdou u Klímových

Anežka a Čenda se domluví, že se sejdou u ní doma kvůli natáčení ekologického projektu. Když se zdá, že by mohli spojit příjemné s užitečným a dát si pusu, z pokoje nečekaně vyjde Michal. Ten při přípravě večeře propálí, že měla Anežka klučičí návštěvu. Máma Iva nebude skákat nadšením, ale dcera to dovedně zamluví školním projektem, v němž mimochodem budou muset pokračovat. Iva tak zaúkoluje unaveného Vítka, aby na puberťáky příště dohlédl. Večer se ale staví Miloš, aby Vítkovi poděkoval za skvěle odvedenou práci a nabídl mu další dobře placený den na stavbě.

Klímovi, Zdroj: Foto TV Nova

Evžen pozve Vandu do kina, jak zareaguje Blanka?

U Blanky doma Luděk naplánuje rodinnou večeři s překvapením. Adam si během snídaně všimne, že s mámou není něco v pořádku. Odejde do krámku, kde si ke kávě nenápadně zapije prášky. Připojí se k němu Evžen, který zde bude mít schůzku s Vandou. Ta se mu potom svěří, že si připadá dost osamělá, a tak ji Evžen pozve na rande do kina – ano, do starého kina, jež platilo za zvláštní místo pro něj a Blanku. Když se o tom Blanka od Vandy dozví, očividně ji to zabolí. Na špatné náladě jí ještě přidá Luděk, který si postěžuje, že mezi nimi panuje napětí.

 

Zdroj:

  • autorský text

 

Zdroj článku:
  • autorský text