To tedy na radnici v Ulici dopadli: Z Lumíra a Hložánka jsou násosky a Mastný se bojí vlastní ženy

To tedy na radnici v Ulici dopadli: Z Lumíra a Hložánka jsou násosky a Mastný se bojí vlastní ženy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mastný se směje a Pumrová má hlavu plnou starostí. Její bývalý manžel si nechce nechat vymluvit prodej domu a už má dokonce svůj vlastní záměr, co s nabytými penězi podnikne. A s Milenou Pumrovou v něm nepočítá. Ta se však v 4189. dílu jen tak lehce nevzdá.

Ona jediná totiž ví, jak je to doopravdy s zdravotním stavem Mastného, takže když to s ním nejde po dobrém, může to jít po zlém. Rozhodnutí je jen a jen na něm. Mastný je sice silný soupeř, ale ani jeho bývalá manželka není žádný amatér. Hned, jak mu dojde, co by se mohlo stát, když bude jeho bývalá žena mluvit, sklopí jinak hrdý a drsný Mastný uši a prodej domu odloží.

Gábina se loučí s Jiřím Hermanem před domem po společně stráveném večeru a noci a slibují si další setkání. Oba vypadají hodně spokojeně, takže se zdá, že by z jedné noci mohl být i trvalejší vztah. Gábina by tak měla mít v břiše motýly, místo toho má však pořádné bolesti. A bude mít nejspíš ještě větší, až bude Ivě oznamovat, že jí v masérně neprodlouží nájem.

 

Vendula dělá zase dozor v bistru. Tentokrát však nekontroluje, jak frčí provoz v jejím podniku, ale hlídá Mária. Z pozorovacího místa ji však vytáhne Lumír, protože s ní potřebuje mluvit. Stěžuje si jí, že od něho drží schválně Pavla dál a že z něj dělá podpantofláka. Vendula je však úplně jiného názoru. Nakonec vmete Lumírovi do obličeje, že by měl raději přestat nasávat, než jí vyčítat, že Pavla nenechá pít s ním. A nebude jediná, která se do něj pustí. A že si to Lumír zaslouží, večer se totiž znovu opije. 

Nakonec to s Ivou nebude tak zlé. Karlu napadne šalamounská myšlenka, která Gábině a potažmo Ivě, i když ta zatím nic netuší, vytrhne trn z paty. Gábina s radostnou novinou hned běží do salonu. A ještě před odjezdem se stihne sejít s jejím novým objevem. 

Blanka je pořád rozhozená z informace o tom, že Evžen není s Kateřinou. Nejspíš si začala dělat nějaké skryté naděje, i když si to nechce přiznat. O to víc ji mrzí, že je snad ta poslední, kterou Evžen po svém návratu z Austrálie ještě nepotěšil svou návštěvou. 

 

Zdroj: 

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text