KVÍZ: Na lovu – Jen ti nejlepší mají šanci vyzrát na lišku podšitou

KVÍZ: Na lovu – Jen ti nejlepší mají šanci vyzrát na lišku podšitou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Václav Slabyhoudek, věkem nejmladší z lovců v televizních soutěžích Na lovu a Superlov, dosud odehrál 36 her, z toho 23 vítězných. Zatím se tak co do celkové úspěšnosti řadí na pomyslné poslední místo, ale dosud neměl mnoho příležitostí se opravdu předvést. Určitě nás ještě překvapí.

Václav Slabyhoudek, jenž si i díky zrzavé barvě vlasů vysloužil přezdívku Pan Lišák, si uvědomuje, že být nejmladším lovcem v historii soutěže Na lovu je velký závazek. Aby se staršími a zkušenějšími kolegy udržel krok, neustále se snaží nasávat nové informace, studovat a účastnit se hospodských kvízů, které má v oblibě.

Už nějakou dobu žije sám, ale schůzce s fanynkou by se jistě nebránil, kdyby byla v přiměřeném věku, zábavná a chytrá. Naneštěstí ho na sociálních sítích oslovují samá příliš mladinká děvčata, anebo naopak důchodkyně. Těm zřejmě připadá roztomilý díky roli nerda a maminčina mazánka, kterou mu přisoudil moderátor Ondřej Sokol na základě vtipných hlášek scenáristy Dominika Landsmana.

Ondřej si Václava často dobírá pro jeho nezkušenost, mládí, šprťáctví a dojem slušného chlapečka. Někdy skoro až urážlivé poznámky jsou ale součástí show a Pan Lišák si je nebere osobně. Kdyby tomu tak bylo, ohradil by se. Zatím však nemá pocit, že by moderátor překračoval nějakou hranici. V pořadech Na lovu a Superlov, jejichž prostřednictvím se z Václava Slabyhoudka stala známá osobnost, si to malý zrzek rozhodně užívá. Dokonce i tehdy, když náhodou nezná odpověď na nějakou zapeklitou otázku. V našem kvízu se můžete podívat, kde chyboval, a tak zjistit, zda si povedete lépe.

Podařilo se vám obstát proti Panu Lišákovi a zodpovědět správně všechny otázky z kvízu? I kdybyste náhodou pochybili, nemusíte se tím trápit. Lovci mají své oblasti, ve kterých se vyznají téměř dokonale, ale ani oni neznají odpověď na vše.

Zdroje článku: