První jarní várka nabídky z Netflixu na 4. březnový týden

První jarní várka nabídky z Netflixu na 4. březnový týden
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jaro už je cítit ve vzduchu, a to je čas na něco lechtivého. Pobavte se s americkou komičkou o požitcích ze sexu nebo si udělejte romantický večer s japonským sentimentálním filmem, u kterého budete potřebovat kapesník.

Principy slasti (The Principles of Pleasure)

  • USA, 2022, 3 epizody, od 22. března

Sex, radost a moderní věda se snoubí v této poutavé sérii, která oslavuje složitý svět ženských rozkoší a nechává odpočívat staromódní mýty.

V nové limitované sérii Netflixu vezme vypravěčka a komička Michelle Buteau diváky na vzdělávací cestu o žhavém tématu. Řeč bude o potěšení žen a složitostech, které ho obklopují. Streamovací platforma vydala trailer k seriálu 3. března a nejde jen o vzdělávací aspekt, ale především o boření tabu, které toto téma stále ovládá.

Navzdory pokračujícímu tlaku na sexuální výchovu v posledních letech, panují v mnoha zemích nesčetné mýty a rozpaky podobnou tématiku veřejně řešit. Cílem minisérie je především pomáhat ženám zbavit se studu z prožívané rozkoše a pomáhat pochopit sex jako běžnou součást života.

Prostřednictvím rozhovorů se sexuálními terapeuty, vědci a obyčejnými lidmi se Principy slasti snaží rozptýlit lži, soustředit sexuálně pozitivní ideologie a vybavit diváky jistotou a znalostmi, aby sebevědomě upřednostňovali své vlastní potěšení podle svých vlastních podmínek ve svém sexuálním životě.

Jeff Foxworthy: Staré dobré časy (Jeff Foxworthy: The Good Days)

  • USA, 2022, speciál, od 22. března

Jeff Foxworthy ve svém prvním sólovém stand-up speciálu po 24 letech vzpomíná na staré dobré časy, kdy lidé nemuseli mít u všeho mobilní telefon, kdy nepotřebovali stovky hesel, které si neumí zapamatovat. Jeff pojednává o výchově v minulosti a dnes, o textových zprávách, o své ženě a také o době, kdy byl život o hodně jednodušší.

Odkvétání (Love Like the Falling Petals)

  • Japonsko, 2022, sentimentální film podle knihy, od 24. března

V hlavní roli romance se představí Kento Nakajima a Honoka Matsumoto v režii Yohihiro Fukagawa. Film je příběhem lásky, která je přirovnána k pomíjivosti a kráse třešňových květů. Předlohou scénáře byl stejnojmenný japonský bestseller od Keiichi Uyamy.

Haruto, ctižádostivý fotograf, se bezhlavě zamiluje do své vlasové stylistky Misaki. Když konečně najde odvahu pozvat Misaki na rande, zdá se, že mladý pár je předurčený k životní lásce. Vše se změní v okamžiku, kdy je u Misaki diagnostikovaná vzácná nemoc, která způsobí extrémně rychlé stárnutí.

 

Zdroj: