Nové drama ze sfér bohatých a krásných: První teaser pro seriál na Netflixu „Neskutečná Anna“

Nové drama ze sfér bohatých a krásných: První teaser pro seriál na Netflixu „Neskutečná Anna“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to skutečný příběh o kompletně falešném příběhu: Podvodnice Anna Delveyová si dokázala hrát s bohatou newyorskou společností jako kočka s myší. Hvězdná producentka Shonda Rhimesová natočila tento příběh pro Netflix a teď existuje první krátká upoutávka na „Neskutečná Anna“.

Skutečně neskutečný příběh

Koncem roku 2010 se do tisku dostal zajímavý příběh podvodnice Anny Sorokinové. Mladá žena z Moskvy podváděla pod jménem Anna Delveyová několik let vyšší společnost na Manhattanu a žila na úkor ostatních, dokud nebyla v roce 2017 zajata a v roce 2019 usvědčena z podvodu. Tento příběh napsaný životem je rozhodně zábavný a hvězdná producentka Shonda Rhimesová toho využila.

Rhimesová udělala z příběhu půvabné party girl, která chytře napálila bohaté a krásné z New Yorku, seriál. „Neskutečná Anna“ bude mít premiéru 11. února 2022 na Netflixu. Už teď je dost jasné, že to bude hit. Rhimesová totiž moc dobře ví, jak udělat oblíbený seriál (vymyslela si „Chirurgové“) a ještě k tomu je tento skutečný příběh tak neuvěřitelný, že by každý měl být zvědavý, jak se této zcela nemajetné Anně Sorokinové (Julia Garnerová) podařilo úspěšně předstírat, že je dcerou německého milionáře.

Příběh z pohledu novinářky

Příběh je v seriálu vyprávěn z pohledu novinářky Vivian (Anna Chlumskyová), která chce zpracovat příběh Anny Delveyové a setká se s ní kvůli rozhovorům, zatímco Anna čeká na svůj soud. Mezi podvodnicí a novinářkou se rozvine jakási láskyplná nenávist.

Anna Sorokinová a.k.a. Anna Delveyová ale nebude dvakrát naštvaná, že tento seriál existuje.

Říká se, že jí bylo zaplaceno neuvěřitelných 320.000 dolarů za práva. Tím zaplatila soudní a trestní náklady a odškodnila své oběti.

Na první teaser se můžete podívat níže.

 

 

Zdroj: