Dozví se Věrka o rvačce na svatbě?

Dozví se Věrka o rvačce na svatbě?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na to, jak hodně Věrka Karlu podezřívala z nevěry v době, když byl její syn Kryštof na ropné plošině, si s Jakubem Štěpánkem vůbec neláme hlavu. Nemá vůbec nic proti tomu, že se s Karlou Jakub schází a ani si ještě nestačila všimnout, že spolu tráví až moc času. Dozví se vůbec o rvačce, která se stala na její svatbě? 

Věrka o rvačce Bruna a Jakuba nemá vůbec tušení 

Zdá se, že Karla konečně dostala rozum a rozhodla se vztah s Jakubem definitivně ukončit. Dalo by se říct pozdě, ale přece. Teď to ale vypadá, že ji její hříchy nakonec stejně doženou. Nelze si totiž nevšimnout, že Jakub se Karly jen tak nevzdá. Zabrnká na její slabou stránku a Karla, která je už teď celá rozhozená, bude opět v koncích.

A co teprve, když se láskou potrefený Jakub rozhodne Karle pomstít tím, že začne mluvit? Dozví se nakonec Věrka o rvačce, která se udála na její svatbě zrovna ve chvíli, kdy ona v jednom z autobusů spala? Úplně by stačilo, kdyby se o ní někdo zmínil. Potom by už Věrka začala na vlastní pěst pátrat a diváci tuší, že by s jejím nasazením leccos vyšťourala. 

Pokud se to Věrka dozví, ztratí v ni Karla svou důvěru

Věrka si Jakuba Štěpánka natolik zamilovala, že by ji ani ve zlém snu nenapadlo, že by něco mohl mít s její snachou. Diváci se mohou jen dohadovat, jak by asi Věrka reagovala. Běžela by to říct Kryštofovi nebo by si to v rámci zachování rodiny vyříkala jenom s Karlou? Ať tak či onak, určitě by to otřáslo její důvěrou. Vždyť ona hlídala Karliny děti, zatímco ona se válela v posteli s Jakubem a bez ostychu podváděla svého muže.

Nevěra je vždy zlá, o to horší je, když se jí člověk dopustí s někým, koho ostatní dobře znají. Tak uvidíme, jestli z toho Karla nakonec vybruslí nebo bude za svou lehkovážnost pykat. Každopádně se to nejspíš vyřeší ještě před prázdninami. 

Zdroj článku:
  • Autorský text