Karla z Ulice káže vodu, ale sama pije víno

Karla z Ulice káže vodu, ale sama pije víno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vzpomínáte, jak Dominika zažívala nudu ve vztahu s Tonym a začala si dopisovat s bývalým spolužákem? Karla jí radila, ať toho nechá, dokud je čas. Sama si teď ale rozbíjí rodinu kvůli Jakubovi. Místo toho, aby si udělala pořádek ve vlastních vztazích, řeší Gábinu s Jirkou.

Dominiku varovala před důsledky nevěry

Není to tak dávno, co Karla domlouvala kamarádce, aby si neničila rodinu kvůli nevěře. Dominika se tenkrát na školním srazu sblížila s bývalým spolužákem. Dopisovali si a párkrát se i sešli, ale k ničemu zásadnějšímu mezi nimi nedošlo. Karla se ovšem obávala, že by dříve či později k něčemu dojít mohlo, pokud si Domča nedá pozor.

Zásadová policistka, která vždy ctila pravidla a myslela především na rodinu, poradila Tonymu, aby pro partnerku připravil rande s kyticí a romantikou. Ukázalo se to jako skvělý nápad. Domča přestala myslet na hlouposti a dopisování se spolužákem definitivně ukončila – naneštěstí nesmazala konverzaci, a tak si to celé přečetl Tony a malér byl na světě. Karla nedokázala zabránit katastrofě. Dominice trvalo docela dlouho, než si znovu získala Tonyho důvěru.

Jirkovi a Gábině dělala dohazovačku

Jako vyjednavačka se Karla osvědčila nejen v práci, nýbrž i v lásce, a to více než jednou. Právě v těchto dnech si dala za cíl usmířit Gábinu s Jirkou. Zdráhají se zvednout telefon a zavolat si. Jeden druhému se vyhýbají přesto, že se očividně mají rádi. A tak jim Karla domluví schůzku v krámku, načež vyklidí pole, aby jim dopřála soukromí. Následně u majora vyzvídá, jak to dopadlo. Když jí Jirka oznámí, že s Gábinou začali chodit, řekne si žertem o flašku rumu za odměnu.

Aneta Krejčíková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Teď se Karla topí ve vlastním průšvihu

Kéž by se Karla se stejnou vervou starala o vlastní vztahy. Zdá se, že její morálka selhává tam, kde se nevěra týká přímo jí. Zatímco Dominice kladla na srdce, aby si nerozbíjela rodinu kvůli pomíjivému pobláznění, sama se teď řítí do katastrofy.

Jakub Štěpánek po ní házel očkem už dlouho a nyní ji konečně dostal. Někteří z nás si možná mysleli, že po jednom uklouznutí vezme Karla zpátečku a bude litovat toho, co provedla. To se však nestalo. Nadále se s Jakubem schází v ateliéru – a rozhodně ne jen kvůli práci na scénářích. Před Kryštofem pak obvykle předstírá bolest břicha či hlavy. Jak dlouho může tímhle stylem pokračovat, než ji dožene svědomí?

Zdroj článku:
  • autorský text