Přišla Karla kvůli tajné lásce o rozum? V Ulici si bude své milostné záležitosti vyřizovat přímo před jejím bratrem

Přišla Karla kvůli tajné lásce o rozum? V Ulici si bude své milostné záležitosti vyřizovat přímo před jejím bratrem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karla se přizná k tajnému vztahu s Jakubem, což možná ani dělat nemusí, protože je na ní a na Štěpánkovi na první pohled vidět, že mezi nimi jde o víc než o práci. Před kým se Karla ve 4236. dílu zapomene, když vrací Štěpánkovi dárek?

Karla chce vylákat Jakuba do Coolny. Ten samozřejmě souhlasí, protože na ni nedokáže přestat myslet. Co má Karla na srdci? To se Jakub nedozví a Karle se tak neuleví, protože nemohla dotáhnout do konce, k čemu se tak odhodlávala. Jakub totiž poprvé na jejich schůzku nedorazí. Její uklouznutí ji trápí čím dál více, toho si je jako inteligentní a vdaná žena vědoma, ale co na to její city a ženská duše? Ta z této nové situace očividně nemá rozum, a tak Karla snad poprvé v životě vůbec neví, co si počne.   

Ingrid vyzvídá od Lumíra, jak si užil večer s Jaruškou. Dychtí po detailech, i těch nejpodrobnějších. A protože Lumír nechce vypadnout z role, začne básnit o jeho schůzce a vypráví Ingrid o Jaruščiných zážitcích z předchozích vztahů a schůzek. Až na to, že Jaruščiny příběhy jsou ve skutečnosti životními událostmi hospodské Kateřiny, se kterou onen večer strávil. Praskne to na Lumíra díky této lži? Možná si své tajemství dokáže ještě chvíli udržet, protože na něj z ničeho nic sama Jaruška nastoupí. Co po Lumírovi tak najednou chce? Jedno je jasné, pokračovat ve vztahu jistě ne. Ale protože si to nakráčela do bistra přímo do společnosti Vilmy a Venduly, dá Lumírovi velkou práci zareagovat pohotově. Je z toho tak unavený, že alespoň Pavlovi, který se o Jaruščině návštěvě dozví a zajímá se, řekne pravdu.

 

Karla nakonec dostane druhou šanci sejít se se Štěpánkem. V Coolně mu vrací jeho dárek a dává mu sbohem. Jako vyškolené vyjednavačce by jí to nemělo dělat potíže, ale její výkon není vůbec přesvědčivý. Sotva se drží, aby se nerozbrečela. Její jinak pevný hlas zní podlomeně. A řešit takové zásadní věci před zraky jejího bratra také není úplně promyšlené. Zbláznila se do něj Karla tak moc, že jí láska zatemňuje mozek?

 

Zdroj:

  • autorský text 

 
Zdroj článku:
  • Autorský text