Zimní příběh: Jaký názor měl představitel hlavní role Colin Farrell na výkon Russella Crowa

Zimní příběh: Jaký názor měl představitel hlavní role Colin Farrell na výkon Russella Crowa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se zloděj Peter Lake vydá vykrást dům novinářského magnáta, netuší, že ta noc mu nadobro změní život. V domě se setká s nádhernou Beverly, která ovšem umírá na tuberkulózu. Aby Peter unikl zlodějskému gangu, pro který dříve pracoval, musí skočit do vody z Brooklynského mostu.

Peter skok přežije, ale objevuje se o mnoho desetiletí později, a navíc se zvláštními schopnostmi. Útržkovitě se mu vybavuje minulost, ale jakmile se ale rozvzpomene, vydá se najít svou Beverly.

Russel Crowe svým hereckým talentem uchvátil nejednoho člověka

Hlavní roli Petera Lake ztvárnil herec Colin Farrell, který v jednom z rozhovorů přiznal, že s nadšením sledoval scény, ve kterých hrál Russell Crowe šéfa Pearlyho Soamese. Byl jím a jeho hereckým uměním naprosto uchvácen.

Kdo měl o hlavní role zájem?

Než Colin Farrell získal hlavní roli, byli zvažováni také Tom Hiddleston, Garrett Hedlund, Aaron Taylor-Johnson, Luke Evans, Liam Hemsworth a Benjamin Walker. Do role krásné Beverly byla zvolena herečka Jessica Brown Findlay, ovšem o roli měly zájem také Bella Heathcote, Lily Collins, Sarah Gadon, Gabriella Wilde a Elizabeth Olsen.

Nezfilmovatelná kniha se stala docela úspěšným snímkem

Předlohou k filmu se stala kniha Marka Helprinaz roku 1983. O její zfilmování měl také zájem Martin Scorsese, který si ale odkup práv rozmyslel s tím, že kniha je "nezfilmovatelná". Nakonec se knihy zhostil režisér Akiva Goldsman.

Na hudbě začal pracovat Hans Zimmer, dokončil ji už někdo jiný

Kdo jiný se zhostil hudby než Hans Zimmer. Ten ale dostal také nabídky na film Amazing Spider-Man 2 a 12 let otrokem. Je jasné, že nestíhal, a tak za sebe našel náhradu, svého přítele Ruperta Gregson-Williamse.

Romantický příběh mezi městským zlodějíčkem a dcerou bohatého magnáta vysílá 22.11. televize Nova Cinema ve 20.00 hodin.