Pokračování „Djanga“ s Quentinem Tarantinem. Franco Nero má aktuální informace o filmu „Django Lives!“

Pokračování „Djanga“ s Quentinem Tarantinem. Franco Nero má aktuální informace o filmu „Django Lives!“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Původně měl být „Django žije!“ již dávno dotočen, ale koronavirová pandemie donutila produkci odložit natáčení na dobu neurčitou. Nyní odhalila kultovní hvězda původních snímků s Djangem Franco Nero, že by se mělo brzy začít natáčet – a současně oznámil zajímavé cameo.

Nový Django konečně v produkci

Je to už pár let, co byl oznámen nový film „Django žije!“, což by mělo být nejspíše definitivně poslední pokračování špagetové westernové klasiky „Django“ – opět s Francem Nerem jako starým hrdinou, který se musí orientovat v novém světě, ve kterém je filmová kamera důležitější než nebezpečný kolt.

Po opakovaných změnách scénáře a nejrůznějších změnách v režisérském křesle se zdálo, že projekt s německým režisérem Christianem Alvartem je na správné cestě, jenže pak přišla koronavirová pandemie a zpočátku nebylo možné natáčet.

Tarantino v menší roli

Podle Nera bude natáčení zahájeno v průběhu roku 2021, i když byl původní plán natáčet již loni v květnu a červnu. Natáčet se má mimochodem v New Orleans, kde i vznikl film „Django Unchained“ od Quentina Tarantina. Franco Nero měl v tomto snímku malý výstup a nyní by mohlo dojít k „zpětné návštěvě“.

Nero odhalil, že se chce zeptat Quentina Tarantina na cameo-výstup – ale pouze když bude natáčení skutečně jisté. Před několika lety byl režisér „Pulp Fiction“ požádán o výstup v jednom projektu, který byl plánován Nerem společně s italským režisérem Enzem G. Castellarim, ale natáčení se nakonec neuskutečnilo.

O tohle ve filmu půjde

Pro Tarantina již dokonce existuje velmi padnoucí postava. Má si zahrát filmového režiséra. Příběh se odehrává v roce 1915, kdy se Hollywood rozrůstá. Pochopitelně se v tu dobu produkuje spousta westernů. Skuteční západní hrdinové slouží jako poradci, jenže Django nemá moc nálady vypomáhat filmařům, spřátelil se s Mexičanem a společně odjedou do jednoho městečka, kde musí velmi rychle znovu vytáhnout svůj všemocný kolt.  

Nový film bude možná zveřejněn ještě na konci roku 2021, a měl by to být poslední výstup Franca Nera jako Djanga.