Čeká na Lumíra ještě láska?

Čeká na Lumíra ještě láska?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír Nykl je součástí seriálu Ulice od prvních chvil. Podnikatel a politik v oblasti městských částí prošel na ta svá seriálová léta mnohými životními vzestupy i pády. Od městského zastupitele, který nebyl asi všem úplně po chuti, ušel dlouhou cestu a dnes je otcem, ba už i dědečkem díky své dospělé dceři, o které nevěděl. Ne vždy se mu všechno podaří, ale třeba ještě bude lépe.

 

Nevěry a velká láska 

Lumír nebyl zrovna lvem salonů, s jeho první velkou láskou Světlanou to neměl snadné. Nakonec se mu však podařilo ji získat. Nakonec však neodolal svodům Pavly Rambouskové, se kterou Světlanu podváděl, pak se kvůli ní rozešli. Nutno podotknout, že Světlana také v tomto ohledu nebyla čistá jak padlý sníh.

Pavla Lumírovi nakonec utekla a zůstal sám.

Vilma Nyklová jako správná matka (v jejím podání) mu dohodila Miládku ze sousedství, jemu samotnému tehdy padla do noty spíše Simona Pavlicová. Stará láska ale nerezaví a Lumír se Světlanou k sobě opět našli cestu. Oba za léta dozráli a jejich láska byla konečně ta pravá, zpečetili ji synem Lexíkem. 

Smrt zasáhla krutě 

Světlanina smrt, kterou si Lumír vůbec nepřipouštěl, má následky dodnes. Péče o syna, který úplně nechápal, co znamená zemřít a proč tu maminka není. Rodina mu byla v té chvíli největší oporou, přesto to pro něj nebylo jednoduché.

Ingrid se stala jeho nejbližší kamarádkou a také člověkem, který ho dokáže usměrnit. Na vztah to u nich ale není, ačkoli Vilmě by se to nejspíš líbilo. 

Být sám nechce 

Lumír si dobře uvědomuje, že partner je v životě důležitý. Jak ale nahradit Světlanu? Příchod Diany Rytířové otevřel Lumírovo srdce. Její práce na radnici mu dává možnost pracovních schůzek, které využívá k trávení času s Dianou, příjemnému posezení a povídání.

Jeho dojem, že by to vše mohlo přerůst v něco víc ale Diana zarazí hned v počátku. Těžko překonávaná smrt Světlany a následně toto odmítnutí Lumíra srazí na kolena. 

Barbora Seidlová - Diana, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Co dál? 

Řešit vše prakticky nekonečným mejdanem (navíc s vydatnou pomocí Tondy Hložánka) není úplně nejlepší. Nelíbí se to celé rodině, Vendula s Vilmou mu to také neváhají říct. A i Lexík občas utrousí, že bez výletů se strejdou Tondou by bylo víc času na jiné věci. Kdo by tedy mohl Lumíra hodit zpět na správnou kolej? 

Co se škádlívá... 

…rádo se mívá. Lumír by si v nynější době asi nejvíc rozuměl s Kateřinou. Přes počáteční neshody se spolu dokáží bavit nejen o důležitých věcech, ale i doslova jen tak.

Kateřina je navíc schopná a cílevědomá žena, Vilmu by nakonec možná přesvědčilo, že rodinné impérium, které bezpochyby v Ulici mají oni, se ještě rozšíří. Jejich nynější přátelství má však dobře nakročeno k možná budoucímu vztahu. Ale kdo ví? 

 

Zdroje: