Rapující Vilma Nyklová z Ulice baví i po letech

Rapující Vilma Nyklová z Ulice baví i po letech
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to, pravda, už nějaký ten pátek od chvíle, kdy potřeštěný raper Mário přišel se svým veselým klipem, do něhož bez pardonu zapojil i mámušku Nyklovou. Jeho chytlavý hit „Pavlík je ten pravej“ ale dokáže pobavit i dnes.

 

Vendula je hodná holka, měla si vzít Pavlíka

Každý, kdo z nějakého důvodu prožívá krušné chvíle a potřeboval by se pro změnu od srdce zasmát, by si měl přehrát slavný klip Mária Doubka z Ulice, v němž rapuje hvězdná Vilma Nyklová (Jaroslava Obermaierová). Hit s trefným názvem "Pavlík je ten pravej" válcuje internet a nepochybně převálcuje i vás. Vzpomenete si ještě, jak tahle pecka vznikla a proč?

Stalo se tak poté, co přeskočila jiskra mezi Vendulkou a Pavlíkem a babička Nyklová pocítila potřebu začít do toho strkat nos. Domnívala se, že Máriova přítomnost by mohla vzkvétající vztah překazit. To ostatně můžete slyšet v samotném klipu, natočeném v kulisách tehdejšího pekařství, kde Nyklová důrazně klade Máriovi na srdce, že Vendulka je hodná holka a tím pravým manželem pro ni měl být Pavlík Pelc. Zatímco sám Mário, Vendulina dávná a poněkud nešťastná láska z domova, představoval naopak velké zklamání. Vilma se stala účinkující v upraveném videu, o němž neměla ani tušení, že ho Mário vytvořil – a dokonce vyvěsil na internet pro své fanoušky. Nutno ale uznat, že bez její přítomnosti by to prostě nebylo ono. Vášnivý raper se už dlouho pokoušel prosadit a teď se mu to konečně podařilo!

Jiří Kniha, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Radek (ho) má malýho!

Mário Doubek, jehož báječně hraje Jiří Kniha, zkrátka miluje muziku, a i když je trochu naivní a občas natvrdlý, nezkazí žádnou srandu. O tom svědčí i další rapový videoklip, který si připsal na konto. Do jeho kreativních sítí se přímo venku na ulici chytila také nicnetušící Květa Vavrušková. Stalo se tak ve chvíli, kdy s někým telefonovala a zmiňovala se o tom, že Radek se zrovna stará o malého vnuka Šimona. Celou věc formulovala nepříliš šťastně zvolenými slovy „Radek má malýho“. Uznejte, že tak povedenou frázi nemohl Mário přeslechnout a nechat bez povšimnutí.

Viry kolem nás víří…

Jak je vidět, svérázný raper ve svých textech vždycky reaguje na okolní dění. Jeho další hit se však na rozdíl od předchozích nestrefoval do žádné z populárních postav Ulice, ale byl naopak míněn jakožto vřelé poděkování všem, kteří nezdolně bojovali v prvních liniích proti koronaviru. Vznikl totiž právě během karantény.

Jiří Kniha pomocí mobilního telefonu zachytil, jak písničku nacvičoval, a znovu tak prokázal, že je nejen hercem, ale i talentovaným bavičem. Vedle Ulice jste ho mohli vidět např. v seriálech Neviditelní (2014), Doktor Martin (2016) či Modrý kód (2017), dále pak ve filmech Muži v říji (2009), Ztraceni v Mnichově (2015) nebo v pohádce Nejlepší přítel (2017). Kromě účinkování v seriálech a filmech se také věnuje pouličnímu divadlu a spolupracuje s celou řadou divadel. Doufejme, že nás v Ulici zase někdy obšťastní humorným klipem.

 

Zdroje: