Mário Doubek z Ulice – z rapera tátou od rodiny

Mário Doubek z Ulice – z rapera tátou od rodiny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se ukázal v seriálu Ulice, vyvolal mnoho emocí. Jeho postava přinesla velkou dávku humoru a mnoho sporných emocí, někdo si bez něj neuměl seriál představit a jiný nemohl přijít Máriovi na jméno.

Postava Mária Doubka měla v Ulici neuvěřitelný vývoj. Do Ulice vtrhl jako velká voda za svou bývalou přítelkyní a kamarádkou Vendy. Jako umělecká duše se vyhýbá všemu, co nějak souvisí s prací –⁠ kromě skládání rapu. Po počátečních rozpacích ho rodina Nyklova přijala mezi sebe a on nás potěšil skvělými songy: „Pavlík je ten pravej“ a „Radek má malýho“, čímž přinesl seriálu skutečné kulturní osvěžení.

S prvním songem se probojoval i do show TV Nova Superstar, kde porota jeho styl ocenila. S textem „Vendula je hodná holka, měla si vzít Pavlíka“ skutečně pobavil a jeho videa si získala vysokou sledovanost na YouTube. Určitě bychom rádi v budoucnu uvítali další song od této uliční celebrity. V soukromí však dává přednost poslechu reggae, balkánské a latinské hudby, kterou si pouští, když vaří. Ovšem i jeho život v Ulici se značně zkomplikoval. Vtrhla mu do něj atraktivní potvora Ája, které zamilovaný Mário sedl na lep! Omotala si ho kolem prstu, otěhotněla s ním, zahrála si na šťastnou rodinku a vše jen proto, aby se vyhnula vězení.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Zaslepenému Máriovi nedělalo velký problém nechat se svést a toleroval i to, že jakmile byla Ája v jiném stavu, ztratila o něj zájem. Ze zdravotních důvodů, které ovšem byly také vymyšlené. Zatímco on se změnil, nastoupil do pekárny k Nyklovým a doufal ve šťastný konec, Ája se snažila hrát na city všech okolo.

Když se po porodu objevily komplikace a musela zůstat v nemocnici, chodil za ní každý den, přesvědčený, že je v kómatu bojuje o život vinou lékařů. Když se pak Ája probrala a Mário postupně rozmotával nitky jejích lží, dlouho si nechtěl připustit, že tak narazil. Áju Holoubkovou prohlédlo celé okolí a Mário byl bohužel ten poslední, který si všiml, že ho celou dobu tahala za nos. Ale i potvora jednou narazí. A ač není jasné, zda si Ája uvědomila Máriovu hodnotu, nebo má za lubem něco dalšího, tvrdě zabojovala o jeho přízeň.

Nebylo snadné po tom všem Máriovi dokázat, že ho miluje a chce žít s ním a s jeho dcerou Sophií Isabellou.

S Nyklovými to taky nemá snadné, Mário není jediný, koho by měla přesvědčit. Ale zdá se, že je typ ženy, které vždy vychází, co si umane. Udělá proto naprosto vše, od použití laciných ženských zbraní až po složení songu pro Mária. Ale bude to tak napořád, nebo se ukáže, že je za tím něco jiného? Jak to dopadne s tímto nesourodým párem a bude Máriovi stačit rodinný život a práce v pekárně, nebo jeho svobodná duše ještě vystrčí růžky a potěší nás například dalším songem?

Kdo ví, třeba se jeho rodinné štěstí rozpadne definitivně, a to by po tak těžkém a zdlouhavém boji mohlo dopadnout špatně pro všechny zúčastněné. Nezbývá nic jiného, než se podívat na další díly a přát Máriovi s Ájou štěstí!

 

Zdroje: