Když musíte hrát charakter, který nenávidíte aneb tito herci hráli postavu, kterou opravdu nemuseli

Když musíte hrát charakter, který nenávidíte aneb tito herci hráli postavu, kterou opravdu nemuseli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Někteří herci nemají rádi své postavy, i když jim tyto role někdy pomohly proslavit se. Ať už nenáviděli svůj výkon nebo se jim nelíbily názory, činy nebo motivy jejich postav, zde jsou hvězdy, které mají problémy s některými ze svých nejslavnějších rolí.

Robert Pattinson jako Edward Cullen

Ačkoli filmy ze ságy „Twilight“ udělaly z Roberta Pattinsona celosvětovou hvězdu, herec v mnoha rozhovorech objasnil, že vůbec není fanouškem knih, filmů ani jeho slavné postavy Edwarda Cullena. K dispozici je dokonce celá stránka na Tumblr věnovaná Pattinsonovi a jeho kritice vůči sérii „Twilight“.

Navíc Pattinson objasnil v rozhovoru pro časopis Empire z října 2008, jaký má vztah k Edwardu Cullenovi: „Čím víc jsem četl scénář, tím víc jsem toho chlapa nenáviděl, takže jsem ho taky hrál jako maniodepresiva, který se nenávidí,“ řekl Pattinson. „Navíc je to 108letý panic, takže tam evidentně má nějaké problémy.“

Zdroj: Autor: Tinseltown / Shutterstock

Zac Efron jako Troy Bolton

I když Disneyova trilogie „High School Musical“ pomohla Zacu Efronovi, aby se stal známým jménem v Hollywoodu, herec věří, že díky jeho roli ve filmu vypadal pro některé lidi jako „idiot“. Efron dokonce uznal, že jeho reputace byla ovlivněna rolí Troye Boltona.

„Když se tam na sebe podívám, tak si přeji toho týpka kopnout“, řekl Efron o svém bývalém já. „Jako jo, někdy udělal pár skvělých věcí a udělal tu jednu zábavnou věc, ale myslím tím, že je stále jen tím debilním děckem“.

George Clooney jako Batman

V průběhu let dal George Clooney velmi jasně najevo, že není fanouškem filmu „Batman a Robin“ z roku 1997, a zvláště se mu nelíbí jeho zobrazení Batmana v něm. Jeden z hercových komentářů k jeho výkonu pocházel z rozhovoru s Empire z roku 2013. Při propagaci vesmírného filmu „Gravitace“ byl Clooney požádán o názor na negativní reakce na zprávy o obsazení Bena Afflecka Batmanem.

„Jsem nejméně kvalifikovanou osobou, abych mohl komentovat kohokoli, kdo hraje roli Batmana, protože jsem to já sám strašně pokazil,“ řekl. „Když jsem měl na sobě kosmický skafandr v „Gravitaci“, byl nepříjemný jen mě, ale když jsem měl na sobě batsuit, tak byl nepříjemný pro celý svět.“

Miley Cyrusová jako Hannah Montana

Ačkoli se Miley Cyrusová proslavila díky hlavní roli v seriálu Hannah Montana na Disney Channel, několikrát se zmínila o tom, jak její role v pořadu negativně ovlivnila její duševní a emocionální stavy. Příliš trapné okamžiky a záchvaty úzkostí ji pomalu ale jistě psychicky zatěžovaly.

„Bylo mi tak dlouho vštěpováno, čím by měla být dívka, když jsem byla v té show,“ podělila se Cyrusová. „Byla jsem stvořena, abych vypadala jako někdo, kým jsem nebyla, což pravděpodobně způsobilo nějakou tělesnou dysmorfii, protože jsem byla tak dlouho každý den výrazně nalíčená a upravená, a když jsem zrovna nebyla na natáčení, připadala jsem si cizí, jako bych se vůbec neznala.“

Zdroj: