Co dnes dělá idol dívek Zac Efron? Dávno není jen hezkým hochem

Co dnes dělá idol dívek Zac Efron? Dávno není jen hezkým hochem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud jste byli na prahu nového milénia pubertální slečna, zřejmě jste milovali fešného Zaca Efrona. V roce 2006 zářil jako Troy v Muzikálu ze střední. Co dělá sympatický herec dnes?

Idol mladých dívek

Svou hereckou kariéru nastartoval v roce 2000. Zájem fanynek mu však přinesl především film Muzikál ze střední, který vznikl v roce 2005.

Snímek ho vystřelil na výsluní a ovlivnil i jeho osobní život. Poznal se při něm s herečkou Vanessou Hudgens, s níž potom několik let tvořil pár.

Později ovšem na Zaca prasklo, že pěvecké party za idola mladých slečen ve filmu nazpíval Drew Seeley. Písně byly napsány pro jiný hlasový rozsah a tehdy velmi mladý herec se do projektu svým projevem nehodil.

Čtěte také: I v Hollywoodu může z křehkého nevinného děvčátka vyrůst mladá zdravě sebevědomá žena: Dakota Fanning

Roku 2007 se objevil v americkém velkorozpočtovém muzikálu Hairspray, kde dostal roli Linka Larkina. Hned vzápětí se rovněž divákům představil v pokračování teenagerovského hitu Muzikál ze střední.

V roce 2017 dorazil do kin celovečerní snímek Pobřežní hlídka a Zac si v komedii zahrál po boku slavného svalovce Dwayna Johnsona. Muskulaturou si s ním nikterak nezadal a sám herec se nechal slyšet, že jen kvůli postavě už podobný dril podstupovat odmítá.

Čtěte také: Léto s kovbojem: Proč musela za Danielu Kolářovou zaskočit dublérka

Zac jako charakterní herec

Už to vypadalo, že se mladý herec z jednostranné škatulky roztomilých hochů jen tak nevymaní. Své herecké kvality však ukázal po boku Setha Rogena v komedii Sousedi, která vznikla v roce 2014 a ocenili ji diváci i filmová kritika.

Čtěte také: Tísňová linka: Halle Berry v kómatu. Co se během natáčení stalo

Definitivně se mu podařilo potvrdit, že není jen hercem z teenagerovských komedií, se snímkem Zlo s lidskou tváří. V něm si zahrál jednoho z nejznámějších sériových vrahů Ameriky, charismatického Teda Bundyho. Ve filmu mu sekundovala Lilly Collins.

Po stránce kariérní se mu tedy, zdá se, daří. V soukromém životě slavného herce je docela rušno. V roce 2013 se léčil kvůli závislosti na alkoholu a návykových látkách.

Čtěte také: Neoblíbení herci: Koho nazval Stallone chamtivcem a kdo málem uškrtil režiséra

Příliš se mu podle všeho nevede ani ve vztazích. Podle zahraničních bulvárních médií aktuálně chodí s australskou modelkou Vanesou Valladares. Podle některých zdrojů se nicméně sympatický pár už stačil rozejít a šlo spíše o letní románek než vážný vztah.