Neoblíbení herci: Koho nazval Stallone chamtivcem a kdo málem uškrtil režiséra

Neoblíbení herci: Koho nazval Stallone chamtivcem a kdo málem uškrtil režiséra
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Všichni si rádi představujeme, že naši oblíbení herci jsou v reálném životě skvělí lidé. Odpustíme jim, že si občas zahrají padouchy, ale jak je to s jejich charakterem doopravdy?

Wesley Snipes

O hercovu špatnou pověst se nepostaraly jeho daňové podvody, ale natáčení filmu „Blade: Trinity“ z roku 2004. Podle filmového štábu se herec choval jako světová hvězda, dny trávil zavřený v přívěsu, kde kouřil trávu. Když vylezl, choval se ke všem povýšeně a arogantně. Jeho agresivní chování vyvrcholilo v okamžiku, kdy se pokusil uškrtit režiséra. Ten se ho po incidentu snažil z projektu dostat pryč, ale neuspěl. Přetáčení by bylo moc nákladné.

Wesley byl ale „v podmínce“ a pro jistotu už komunikoval s režisérem pouze elektronicky.

Čtěte také: Zneklidňující informace, které provází úmrtí některých celebrit

Gwyneth Paltrow

Křehká a něžná blondýnka? To ani náhodou. Gwyneth je svým povýšeným chováním už proslulá. Svým blogem o životním stylu už léta drásá nervy všem rodičům, kteří nejsou milionáři a musí dětem vysvětlovat, že ne vše, co podle herečky musí mít, si můžou dovolit. Ani natáčení s ní není úplně bez problémů. Herečka jako by se ostatních lidí štítila. Její názory na to, že nemůže použít toaletní papír, když už ruličku někdo použil, nebo se nemůže ve fitku vysprchovat ve sprše, kde už se někdy sprchoval jiný člověk, jsou už všeobecně známé. Ona ale z nějakého důvodu má zábrany i pro setkání s jinými lidmi. Když se natáčel „Iron Man 2“, herečka trvala na tom, že se nesmí potkat s další přítomnou herečkou Scarlet Johansson. Nechtěla s ní točit, potkávat se, ani dělat propagaci filmu. Její „posedlost“ ji ovšem nebrání v tom, aby prodávala svíčky, které mají údajně vůni jejich intimních partií.

Čtěte také: Problémové celebrity aneb komu skandální chování zničilo kariéru

Bruce Willis

Sympatický drsňák už dávno není ten usměvavý sympaťák, kterého tak dobře uměl hrát. Dnes je z Willise namyšlená hvězda, která si říká o takové honoráře, že už si moc nezahraje. Ani Sylvester Stallone už si ho do pokračování „Expendables“ nevzal a nahradil ho levnějším Fordem. Navíc herce označil za velkého chamtivce a lenocha.

Čtěte také: Na velikosti nezáleží aneb nejmenší celebrity na světě

Čtěte také: Einstein pozdravuje aneb celebrity s extrémně vysokým IQ. Podívejte se, kdo je chytřejší, než se zdá