Diskuze

Martin Stropnický se pravděpodobně tajně oženil s o třicet let mladší ženou

Martina Stropnického znáte jako detektiva z Kriminálky Anděl, jako ministra obrany, diplomata nebo manžela herečky Veroniky Žilkové. S Veronikou se však Martin v roce 2023 rozvedl. Stihl se od té doby znovu oženit? Možná ano.
Zpět na celý článek

Martina Stropnického znáte jako detektiva z Kriminálky Anděl, jako ministra obrany, diplomata nebo manžela herečky Veroniky Žilkové. S Veronikou se však Martin v roce 2023 rozvedl. Stihl se od té doby znovu oženit? Možná ano.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Lavi se na jaře 2022 přiřítí do českých kin
25.04.2021

Lavi se na jaře 2022 přiřítí do českých kin

Kauzy v českém fotbale a tvůrci komedií, to je do-ko-nalá symbióza! Už na jaře příštího roku se můžeme těšit na nový Vyšehrad, tentokrát v...

Jesse Spencer ze seriálu Dr. House se oženil i přes protikoronavirová nařízení. Takhle to herci dnes sluší
22.04.2021

Jesse Spencer ze seriálu Dr. House se oženil i přes protikoronavirová nařízení. Takhle to herci dnes sluší

Kdo by neznal americký televizní seriál Dr. House sice o cynickém, ale velmi dobrém diagnostikovi? Dílo si získalo srdce nejednoho diváka, jemuž...

Vánoční dárek od Netflixu: 25.12. se rozjíždí nový seriál Bridgerton, do kterého streamovací služba investovala miliony
21.12.2020

Vánoční dárek od Netflixu: 25.12. se rozjíždí nový seriál Bridgerton, do kterého streamovací služba investovala miliony

Buďte první, kdo se dozví informace o novém seriálu od tvůrců populárního seriálu Chirurgové. Tentokrát nepůjde o lékařské prostředí, ale děj nás...

Na vlně skutečného zločinu: Filmy, které věrně zachytily řádění sériových vrahů
05.05.2021

Na vlně skutečného zločinu: Filmy, které věrně zachytily řádění sériových vrahů

Někdy ty nejdrsnější a nejkrvavější příběhy napíše sám život a úkolem scénáristy je nechat se takovým příběhem inspirovat, použít zajímavé detaily...

S tebou mě baví svět: odhalíme chyby, kterých jste si (ne)všimli
16.02.2021

S tebou mě baví svět: odhalíme chyby, kterých jste si (ne)všimli

Rodinná komedie režisérky Marie Poledňákové z roku 1982, která popisuje každoroční pánskou jízdu tří otců, kteří fungují jako mateřská škola v...

Bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě má svou vlastní módní značku dětského oblečení Cuna vlnami
14.04.2021

Bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě má svou vlastní módní značku dětského oblečení Cuna vlnami

Slavná matka slavných hereckých dětí, bývalá manželka slavného herce, divadelní a filmová herečka a úspěšná návrhářka mající vlastní módní značku....

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Takto rapovala Mayim Bialik na začátku herecké kariéry. Od dob natáčení seriálu Kvítko se téměř nezměnila
05.01.2021

Takto rapovala Mayim Bialik na začátku herecké kariéry. Od dob natáčení seriálu Kvítko se téměř nezměnila

U nás téměř bezejmenný, v zahraničí dobře známý seriál Kvítko. Hlavní roli tehdy svěřili teprve náctileté Mayim Bialik, dnes dobře známé jako Amy...

Namakaný ostrý chlapák z Ulice Tomáš Dastlík: Komu, čemu vděčí za svůj nezaměnitelný vzhled?
24.05.2021

Namakaný ostrý chlapák z Ulice Tomáš Dastlík: Komu, čemu vděčí za svůj nezaměnitelný vzhled?

Často je obsazovaný do kriminálních seriálů kvůli svému drsnému vzhledu. Při představení se štábu ale překvapí svou nepřílišnou výškou. To mu ale...

Svatba ve třech: Příběh nevěsty, která si bere muže, kterého má ráda, ale až v kostele pochopí, jak chutná zamilování
04.03.2021

Svatba ve třech: Příběh nevěsty, která si bere muže, kterého má ráda, ale až v kostele pochopí, jak chutná zamilování

Lesbická láska podaná s notnou dávkou romantiky tvoří kostru příběhu mladých žen a manžela jedné z nich, kteří se snaží vyrovnat se situací, která...

Diskutujte

Nejnovější diskutované