Npor. Bc. Alena Kováčová, postava, která pořádně zamíchala vztahem Aničky a Adama v ZOO

Npor. Bc. Alena Kováčová, postava, která pořádně zamíchala vztahem Aničky a Adama v ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
13. ledna 2022 byl odvysílán první díl seriálu televize Prima s názvem ZOO. Jedná se o český komediální seriál z prostředí Zoologické zahrady ve Dvoře Králové nad Labem.

V posledních dílech se na scéně objevila postava Aleny Kováčové. Alena se jednoho dne objevila v ZOO a ihned se nadšeně objímala s „Haďákem“ neboli Adamem Hruškou, který tu pracuje jako vrchní ošetřovatel plazů. Celé scéně bezradně přihlíží Anička Novotná, která se do Adama pomalu, ale jistě, zamilovala.

Vztah Aničky a Adama je velmi komplikovaný. Ze začátku se Anna snažila se všech sil přimět Adama, který je velmi zamlklý, k tomu, aby se z nich stali kamarádi nebo alespoň kolegové, kteří by spolu dokázali v pohodě vyjít. Adam ji však neustále odbývá, dává jí podřadnou práci a vůbec si jí nevšímá. Poté, co měl Adamův kolega pracovní úraz, byla Anička přiřazena právě do pavilonu plazů. Adam ji sice stále ignoruje, ale ona to s ním nevzdává a každé ráno mu nosí snídani. On však stále odolává. Anička mezitím začne chodit s PR managerem ZOO, Adamem Polákem, známým sukničkářem, který má s Adamem řadu osobních problémů. Všichni Anně říkají, aby se s ním rozešla, nakonec i ona sama pozná, jaký je. Když je pak ze všeho zlomená a pláče na lavičce, je to právě Adam, který k ní přijde a utěšuje ji slovy „Neplač, bulíku.“ Po společně stráveném čase v pavilonu i on najde v Anně zalíbení a začne se snažit…

Vztah Aničky a Adama nebude jednoduchý, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Jenže v tu chvíli však na scénu přichází Alena, ze které je Adam naprosto nadšený. Dokonce jí najde místo security v ZOO a tráví spolu volný čas. Anička je zdrcená, ale sebere veškerou svou sílu a večer se chystá navštívit Adama u něj doma. Jaký šok však zažije, když otevře polonahá Alena, která právě vyšla ze sprchy. Logicky si Anna myslí, že je jeho přítelkyní a odchází. O Aleně toho v seriálu zatím ještě moc nevíme. Je bývalou kolegyní Adama z mise v Afganistánu a víme, že rozhodně jeho přítelkyní není, jelikož našla zalíbení v děvčatech.

Zdroj článku:
  • Autorský text