ZOO: Vrátí se Anička k Albertovi?

ZOO: Vrátí se Anička k Albertovi?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
No, nevypadá to tak – obzvláště teď, když se Albert pokusí pomstít Adamovi kvůli sporu o propagačních materiálech. Schválně v nich nadělá chyby, aby pak mohl obvinit Adama. Právě Anička jeho záměr odhalí a rozhodne se mu ho překazit.

Hádka kvůli letákům

Albert a Haďák se pohádají kvůli propagačním materiálům o krokodýlech štítnatých. Fakta na letácích jsou prý suchopárná a návštěvníci zoo při jejich čtení usnou. Podle Adama ale nejsou všichni návštěvníci tak hloupí jako Albert a tahle fakta je budou zajímat. Odmítne materiály přepracovat a Albert mu to samozřejmě jen tak nepromine. Anička jejich hádce přihlíží a zřejmě se sama nestačí divit, jak vůbec kdy mohla s arogantním panem Polákem chodit.

Albert opět intrikuje proti Adamovi, ale Sid mu to překazí, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Vyhazov nebo alespoň pokuta

Albert, uražený tím, jak si ho Adam podal veřejně uprostřed infocentra, se rozhodne zařídit tomuhle protekčnímu chlapci vyhazovat. To by se ostatně líbilo i Brázdovi, který už má také plné zuby toho, jak Adamovi v zoo všechno prochází jen proto, že jeho dědeček tu býval ředitelem. Jedna věc by mu ale přece jen už projít nemusela – pokud kvůli němu zahrada přijde o sto tisíc korun! Pak by ho mohla čekat minimálně slušná pokuta a Albert bude mít zase důvod k úsměvu.

Anička a její bleskový zásah

Později večer Anička během úklidu kanceláře objeví vzorek hotových propagačních materiálů a všimne si, že tam někdo nasázel obrovské chyby. Požádá Adélku, aby zavolala do tiskárny a zastavila tisk dalších letáků. Ta usoudí, že by měli zavolat i Albertovi, aby přišel materiály opravit, ale Aničce dojde, že za tím vším stojí on, a chce letáky upravit sama.

Dalšího dne se vadný leták dostane do rukou ředitelce Roklové, která si Alberta pozve na kobereček, aby jí vysvětlil, proč jsou v textu chyby. On to samozřejmě hodí na Haďáka, jenž si uvědomí, že se nechal chytit do pasti. Z tiskárny ale náhle dorazí bezchybné letáky a Albert netuší, jak by to vysvětlil. Roklová ho přiměje k omluvě. Adam se později dozví, že za pomoc vděčí Aničce a půjde jí poděkovat. Zdá se, že dívka brzy skončí spíše v jeho náruči než v Albertově.

Zdroj článku:
  • Autorský text