ZOO: Připraví Lubor Brázda další podraz na ředitelku?

ZOO: Připraví Lubor Brázda další podraz na ředitelku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Odpověď zní: stoprocentně! Jiný účel přece postava Lubora Brázdy v seriálu Zoo ani nemá, než aby házel klacky pod nohy ředitelce Roklové. Kdo jiný by vnášel do děje napětí a drama, kdo by byl oním nepostradatelným zdrojem zla i pobavení?

Šarmantní padouši jsou specialitou Pavla Nečase

Role zlosynů padnou herci Pavlu Nečasovi jako ulité, o tom není sporu. Že skvěle zahraje vykutáleného padoucha, jemuž ale nechybí šmrnc, dokázal už v mnoha seriálových rolích. Třeba jako barman Vráťa z Ulice nebo coby arogantní hejtman Milan Švarc z Ordinace v růžové zahradě 2. Jedinečné charisma, působivý hlas a přísný výraz ho doslova předurčují pro ztvárnění podobných výtečníků a náměstek Lubor Brázda ze Zoo je jen dalším článkem v dlouhém řetězci, jenž to potvrzuje.

Lubor Brázda se nezastaví před ničím

Ředitelka Roklová má na starost chod prakticky celé zoologické zahrady. Aby to snad neměla až příliš jednoduché, snaží se její snahy dennodenně mařit závistivý a nepřející Lubor Brázda. Kolik pastí už na ni narafičil, to by snad člověk ani nespočítal! Mnohokrát se ji s pomocí své pravé ruky Alberta Poláka pokusil zesměšnit v živém přenosu před veřejností, mnohokrát se ji snažil pošpinit v očích starosty Bavora. Aby ji vyštípal z ředitelského křesla, začal škodit dokonce i její rodině. Do baru jejích synů poslal kontrolu z hygieny a manžela Karla zase nechal vyhodit ze školy.

Brázda se snaží zničit Marii Roklovou i přes její rodinu, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Uspěje Brázda se skandálními videi?

Dosud žádný z plánů Lubora Brázdy nevyšel, ať byl jakkoli promyšlený a ďábelský. Náměstek už na to šel snad ze všech možných směrů, ale Roklová jeho podrazům stále houževnatě odolává. Evidentně ji podcenil, avšak takovou chybu opakovat nehodlá! Teď si vymyslel docela jinou, zajímavou lest. Rozhodl se s Albertem natáčet skandální videa naměřená proti starostovi. Touží ho totiž nahradit na jeho postu. Pokud ale v těchto videích začne zároveň podporovat paní ředitelku, bude si Bavor myslet, že za nimi stojí právě ona, a půjde po ní! To se Brázdovi náramně hodí. Že by tentokrát dosáhl svého?

Zdroj článku:
  • Autorský text