Skoro jako v Kulovém blesku: Tento týden se v Ulici všichni někam stěhovali

Skoro jako v Kulovém blesku: Tento týden se v Ulici všichni někam stěhovali
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kvůli ponorce, kterou měli s nesnesitelným Šimonem, se Jirka odhodlal od Gábiny na nějakou dobu odstěhovat. Martina skoncovala s prací v Itálii a vyjádřila přání vrátit se do Čech. Ingrid se konečně odstěhovala od Lumíra a Bára zase opustila Františka a odešla bydlet k rodičům.

Jirka popletl zakázky a odstěhoval se od Gábiny

Valerie se pohádala se svým klukem. Šimon se nabídl, že ji doprovodí na autobus. Dokonce kvůli tomu zazdil turnaj, na který s Michalem málem dorazili pozdě. Nejspíš by se zase tak moc nestalo, protože stejně pohořeli. Šimonovi se při hraní vůbec nedařilo a samozřejmě to hned kladl za vinu Jirkovi, protože mu znemožnil vzít si notebook na lyžák a poctivě trénovat. Došlo k další hádce a Herman usoudil, že bude lepší, když se na čas odstěhuje.

Jirkovi se poslední dobou moc nedařilo ani v osobním životě, ani v tom pracovním. Snažil se Gábině pomoct v salonu, ale s Mastným nějak popletli objednávky, takže Gábina musela čelit naštvané a obzvlášť nepříjemné zákaznici. Radek kupodivu uznal svoji část viny, pozval Jirku na panáka a připil si s ním na úspěšnější spolupráci.

Martina se rozhodla zůstat v Praze a pracovat u mámy

Martina se většinu týdne trápila kvůli prolhanému příteli. S tím, co jí provedl, se svěřila nejen mámě, ale také svým obdivovatelům Pavlíkovi a Máriovi. Zatímco Vendula s Ájou byly pořád ještě na ozdravném pobytu, tihle dva slamění vdovci se v bistru s Martinou vesele opili. Právě pak je napadlo, že by měli do Itálie zajet a pořádně to tomu nevěrníkovi vytmavit. Nakonec se rozhodli, že mu jen zavolají. Byl to vskutku vtipný telefonát…

Kdyby Lumír nezasáhl, tihle dva by s Martinou popíjeli ještě teď. Zdroj: TV Nova

Martině se trochu ulevilo a učinila zásadní rozhodnutí. Dala v italské restauraci výpověď a požádala Kateřinu, aby ji přijala v hospodě. Když se o tom dozvěděla Vilma, překvapivě projevila zájem od proslulé mladé kuchařky něco ochutnat.

Ingrid se odstěhovala, Kateřina ale k Lumírovi zatím nechce

Ingrid s Lexíkem citlivě probrala stěhování. Doufala, že dokáže zůstat silná, ale neudržela emoce na uzdě a rozplakala se. Lexík vzal celou záležitost nečekaně dobře. Slíbili si, že se budou navštěvovat a že spolu podniknou plno zábavných věcí, jako je výlet do zoo nebo plavání. V pátek si Ingrid definitivně sbalila kufry, šla se rozloučit i s Kateřinou a odjela. Lumír nehodlal mrhat časem. Věřil, že Kateřina se k němu bude chtít nastěhovat prakticky hned poté, co Ingrid vyklidí pole. Čekalo ho ale nepříjemné rozčarování…

Bára se dozvěděla o nevěře a ukončila vztah s Frantou

Po oslavě narozenin Justine van Ruyterové odhalila Bára nepříjemnou pravdu o Františkově poměru se Skyler. Následujícího dne odešla dočasně bydlet k rodičům, zničená a zklamaná. František se jí ani nedivil, samotnému se mu dělalo špatně z toho, jak jí ublížil. A kvůli čemu vlastně? Dosud si nebyl schopen ujasnit, jestli vůbec chce navázat vážný vztah se Skyler. Vždyť ta holka ho neustále něčím rozčiluje a dělá naschvály. Není na ni spolehnutí! Ale chemie mezi nimi je nepopiratelná. Dokonce i Anička by si přála, aby se Franta ke Skyler vrátil, přestože milé Báry jí bylo líto. Chris by ale měl oba rodiče.

Zdroj článku:
  • Autorský text